Pisici, căței. Ocazional veverițe. Cele mai multe dintre aceste animale sunt parteneri buni pentru selfie-uri.

Sigur, nu au carisma unei pume sau magnetismul unui urs. Dar sunt alegeri mult mai bune – din motive evidente de siguranță. Așa că data viitoare când sprâncenele tale sunt atât de perfecte încât nu te poți abține să nu fotobombezi o scenă a vieții sălbatice, ține cont de un lucru: „Nu așa funcționează. Nu așa funcționează nimic din toate astea”.

Top 5 animale cu care nu ar trebui să faci selfie-uri pixabay

1.Urși

Atât de mulți oameni și-au făcut selfie-uri cu urși sălbatici, încât oficialii au închis un parc din Colorado. Administratorii parcului din zona de agrement Waterton Canyon de lângă Denver au oprit temporar oamenii să intre în parc până când urșii intră în hibernare. Situații similare demne de Insta au fost observate în Yosemite și în alte parcuri de stat. Dar, în ultima vreme TikTok-ul s-a umplut de clipuri în care inclusiv românii se aproprie periculos de mult de urși.

2.Tigri și lei

Oare trebuie să ne amintim câți oameni au murit sau au fost răniți pentru că au încercat să mângâie aceste animale într-o grădină zoologică?!

Atât de mulți băieți singuri se furișau pe lână tigri pentru a face fotografii de profil Tinder, încât Adunarea Statului New York a adoptat de fapt o legislație pentru a preveni fotografiile. Oamenii prinși făcând selfie cu o pisică mare vor fi acum amendați. Nu se știe dacă #guyswithtigers sunt mai populari pe site-urile de întâlniri. #mă îndoiesc

3. Orice șarpe, vreodată

Totul a ieșit în regulă după un prim-plan extrem cu un șarpe. Atâta timp cât se află după un geam, închis. Dar un bărbat din California nu a fost atât de norocos. El s-ar putea să-și piardă mâna după ce și-a făcut un selfie cu un șarpe cu clopoței. Iar apoi a primit o factură de spital de 150.000 de dolari pentru antivenin. Care doare mai mult?

4. Cămile

Știi acel moment, chiar înainte ca totul să meargă prost? Da, credem că acest selfie-uri care apar vara se pot încheia cu o ciupitură dureroasă. Cămilele nu sunt animale prietenoase și te poți aștepta oricând la o mușcătură. Ai vrea să le eviți, atunci când mergi în țări precum Egipt.

5. Zimbri

O clipă cu un bizon? Este prea aproape pentru confort, spun autoritățile Parcului Național Yellowstone. Mai multe persoane au fost rănite după ce și-au făcut fotografii cu un bizon în fundal. Unele la o distanță de 2 metri. Nenumărate altele au avut norocul să scape cu un moment de împărtășit și nu cu răni grave.