Reclamă

Efectul unui corp curat este de la sine înțeles.

O dietă curată este cheia acestui lucru. Când discuția este despre o dietă curată, în minte ne apar salate și supe. Acestea sunt lipsite de ulei și grăsimi și sunt bogate în nutrienți. Supele sunt ușoare pentru intestine. Sunt ușor de digerat și sunt, de asemenea, aromate.

Când legumele sunt folosite pentru supe consumăm mai mulți nutrienți, fibre decât în ​​alimentele gătite în alte moduri. Acestea pot fi consumate în timpul cinei.

Așadar, dacă plănuiești să slăbești, iată câteva supe ușoare pe care le poți face fără efort și rapid.

Mix supă de legume

Preparatul cu care o să îți cucerești musafirii în zile toride de vară! Rețeta pentru cea mai delicioasă și ușoară cină
Pixabay

Aceasta este cea mai delicioasă și hrănitoare supă. Trebuie să curățați și să tăiați toate legumele în bucăți și să le fierbeți. După aceasta, măcinați-le împreună pentru a forma o pastă netedă folosind aceeași apă în care au fiert. Adăugați puțin unt, presărați puțină sare și piper și lăsați-l fierbinte.

Supa de pui

Bucățile de pui cu conținut scăzut de grăsimi servesc drept o sursă extrem de bună pentru cei care urmăresc greutatea. Fierbe aceste bucăți de pui corespunzător și folosește bulionul strecurat.

Pune puțină sare, piper și usturoi și savureaz-o fierbinte. De asemenea, puteți adăuga mai multe arome adăugând legume fierte.

Supa cremă de morcovi

Supa groasă, cremoasă și delicioasă de morcovi nu este doar delicioasă, ci și sățioasă.

Intr-o tigaie se ia o lingura de unt, se adauga ceapa tocata, usturoiul si se caleste putin. Adăugați morcovi tăiați corespunzător și fierbeți aceștia până când morcovii sunt gătiți corespunzător.

Acum lăsați acest amestec să se răcească. Transferați-l într-un blender și amestecați-l până devine omogen.

Acum transferați-l într-o tigaie și fierbeți amestecul. Adăugați sare, piper și suc de lămâie (opțional). Mănâncă cât este fierbinte.

Supa de dovleac

Luați un dovleac copt. Scoateți-i primul strat și tăiați-l în bucăți mai mari. Prăjiți-le în cuptor. Într-o tigaie se ia niște unt, se adaugă niște bucăți de ghimbir și usturoi. Prăjiți-le pentru o vreme. Adăugați dovleacul prăjit la aceasta și gătiți-l pentru o vreme. Pentru a aduce consistenta poti adauga fie apa, fie supa de pui, in functie de ce preferi.

Amestecă bine până formează o pastă netedă. Adăugați sare, piper și unt la aceasta. Alternativ, puteți fierbe direct dovleacul în loc să-l prăjiți.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro