Mulți dintre noi, care călătoresc în luna decembrie, o asociem cu vizite ale familiei centrate în jurul Crăciunului, Hanukkah și alte observații. Dar există o altă lume a călătoriilor din decembrie. Iată cinci locuri grozave de vizitat în decembrie (cu sau fără familie):

Reclamă

1.Germania
Unii oameni călătoresc pentru a scăpa de Crăciun. Alții călătoresc pentru a se cufunda în el. Dacă faceți parte din ultimul grup, Germania este pentru dumneavoastră.
Piețele de Crăciun din Germania sunt renumite în toată lumea și împrăștiate în toată țara. Câteva probe:
– Dresda: De ce să nu vă îndreptați către cea mai veche piață de Crăciun din Germania? Piața din Dresda se apropie de 600 de ani de funcționare.
– Berlin: Desigur, capitala Germaniei trebuie să pună piețe spectaculoase de Crăciun.

2. Kolkata, India
Kolkata, numită anterior Calcutta, nu este adesea pe itinerariul turiștilor care vizitează India, dar în luna decembrie, acest oraș trebuie vizitat.

Reclamă

3. Anchorage, Alaska
Există o mulțime de evenimente în luna decembrie. Iată câteva exemple:
-Trenul de iarnă Aurora: Dacă doriți să vedeți peisajul de iarnă emoționant din Alaska, dar vă sperie gândul că va fi foarte frig, atunci acest tren este pentru dvs.
-Alaska Native Heritage Center: În termeni istorici, prezența Alaskai în Statele Unite este recentă. Vino aici și află despre toate popoarele care au numit această parte a lumii acasă de mai multe secole.

4. Patagonia, Argentina și Chile
Coborârea pe Patagonia este ca și cum ai păși pe o altă planetă. Stepele sale înalte, munții zimțiți și lacurile glaciare albastre se întind pe vârful sudic al Americii de Sud, împărțit de Argentina și Chile.
O vizită în Patagonia nu ar fi completă fără o călătorie pentru a vedea ghețarul Perito Moreno, la o oră distanță de El Calafate. Ghețarul face parte dintr-un câmp de gheață care se întinde pe părți din sudul Argentinei și Chile și este a treia cea mai mare rezervație de apă dulce din lume.