Nu subestima niciodată puterea acestor băuturi

Dacă v-ați trezit simțindu-vă letargic și obosit, vă semnalează rata metabolică slabă.

Am enumerat 4 băuturi care îți vor porni metabolismul și îți vor crește nivelul de energie în același timp. Un metabolism sănătos este direct proporțional cu arderea masivă a grăsimilor. Aceste băuturi vă pot ajuta, de asemenea, să pierdeți acele kilograme în plus.

Oțet de mere

Social media

Pentru aceasta, puteți adăuga două-trei linguri de oțet de mere într-un pahar cu apă și bea acest amestec pe stomacul gol. Pentru a nu uita, acest lucru ar trebui luat dimineața devreme. ACV vă ajută să vă curățați intestinele.

De asemenea, vă menține nivelul pH-ului și starea acidă a stomacului. Ceea ce are ca rezultat o creștere a metabolismului. Și, de asemenea, vă ajută să reduceți grăsimea de pe abdomen și grăsimea corporală în general.

Cafea neagră

Cafeaua neagră vă oferă o sursă artificială de energie. Și, din cauza suprarenalelor, vă ajută să vă antrenați mai bine. Prin urmare, cafeaua neagră este adesea luată ca băutură înainte de antrenament. Este, de asemenea, utilizat în timpul dietelor keto în timpul postului intermitent, în care reduceți numărul de macronutrienți din corpul dumneavoastră și se menține cronologia.

În timpul în care nu mănânci și nu vrei ca organismul tău să genereze gaze, atunci poți consuma cafea neagră înainte de antrenament. Astfel încât să ai o sursă bună de energie. Te poți antrena bine fără a-ți reduce eficiența în antrenament. Acest lucru are ca rezultat arderea mai multor calorii și reducerea greutății.

Ceai verde

Ceaiul verde este, de asemenea, luat ca înlocuitor de masă. Nu îți oferă o sursă de energie, dar oamenii folosesc ceai verde după mese. Ei nu pot consuma cafea în acel moment, deoarece cofeina îi ține pe oameni treji.

Dar ceaiul verde acționează doar ca o sursă pentru creșterea metabolismului și, datorită acestui fapt, alimentele pe care le consumă sunt digerate mai repede. Ceaiul verde este, de asemenea, luat ca înlocuitor de masă sau pentru gustare. Așa că, atunci când seara vă simțiți mâncăruri și antrenorul sau nutriționistul nu vă oferă niciun fel de mâncare de consumat, atunci puteți să beți ceai verde.

Suc de citrice

Pe măsură ce te trezești, poți să bei și suc de citrice. Puteți avea suc de portocale sau suc dulce de lămâie. Aceste sucuri au conținut de acid. Acestea sunt stimulente pentru a vă crește metabolismul și nu vor ajuta direct la pierderea grăsimii. Dar, ca parte a mesei, pot fi luate ca un bun substitut de vitamine și minerale. Ceea ce va duce la pierderea abdomenului sau a grăsimii.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.