În acest articol, vei afla dacă zodia ta face parte dintre zodiile cu o karmă nefericită. Karma spune că toate acțiunile și deciziile pe care le-am parcurs fiecare de-a lungul vieții, ne modelează destinul din prezent. Unele semne astrologice au adunat prea multe poveri, iar în prezent, astrele anunță cele mai grele perioada din viața lor.

Berbecul are karma luptătorului

Zodia Berbecului aduce din alte vieți, povara multor constrângeri și piedici. Semnul de foc a fost nevoit să se confrunte cu reguli inumane, a luptat pentru viața lui și a învățat că realitatea este extrem de dură. În prezent, karma lui este nefericită, însă asta îl ajută să fie mai curajos, să ridice capul și să lupte în continuare pentru a-și trăi viața ca un învingător.

Leul deține karma orgoliului

Este una dintre zodiile cu un bagaj karmic foarte încărcat. Astrele spun că este una dintre zodiile care repetă greșelile vieții anterioare și care progresează foarte greu. Karma ei arată orgoliu, nesăbuință, mândrie, mai exact, trăsăturile pe care leii le-au avut dintotdeauna. Puțini sunt cei care reușesc să-i țină în frâu. De aceea, din cauza comportamentului lor vulgar la adresa apropiaților, totul li se va întoarce negreșit, deoarece karma își va face treaba.

Scorpionul are karma răzbunării

Zodia scorpion are o karmă la fel de încărcată ca a leului. Acesta a fost dintotdeauna înverșunat, suspicios, mândru, introvertit, răzbunător și invidios. De aceea, karma îi va întoarce toate aceste lucruri fără doar și poate. Deși sunt puternici și nu dau niciodată înapoi, scorpionii vor fi loviți de karmă atunci când se vor aștepta cel mai puțin.

Asta pentru că de multe ori sunt răzbunători și încrâncenați. Față de celelalte două zodii, scorpionii vor avea parte de o situație puțin mai dificilă. Vor rezulta multe lacrimi și suspine după ce li se vor întoarce câteva lucruri pe care le-au făcut în trecut.