Zodia Leu

Nativii în zodia leu se numără printre zodiile imature. Își doresc să fie mereu în centrul atenției și să se simtă foarte apreciați. Leii vor căuta întotdeauna ”momente de glorie” în care să le fie confirmate aptitudinile și talentele. Aceștia vor face din orice întâlnire un adevărat spectacol ca să ajungă la rezultatul mult dorit, chiar dacă asta ar însemna să atragă atenția tutuor celor din jur. Ei nu sunt deranjați de acest lucru, ci, din contră, se bucură atunci când toate privirile sunt ațintite asupra lor. Leii sunt narcisiști și pun propria persoană mai presus de orice.

Zodia Balanță

Nativii în zodia balanță sunt imaturi din pricina faptului că nu-și asumă ceea ce fac și nici nu își duc la bun sfârșit responsabilitățile din timpul zilei. Nici să nu te gândești să primești din partea balanețelor scuze sau păreri de rău. Aceștia sunt mult prea orgolioși pentru a-și recunoaște greșelile și pentru a fi umili în fața cuiva. Uneori, nativii în zodia balanță pot fi foarte relaxați, neluând în considerare nicio sarcină care le revine în subordine, astfel că lasă totul la voia întâmplării. De obicei, balanțele nu își fac planuri pe termen lung, de aceea ei nu pot fi niciodată constanți în decizii.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de jucăuși și, dacă s-ar putea, aceștia ar alege să traiască pentru toată viața în pielea unui copil răsfățat și alintat. Cum acest lucru nu este posibil în realitate, apelează la sarcasm și jovialitate de cele mai multe ori. Aceștia pot fi imaturi prin faptul că, atunci când dau de greu, renunță foarte ușor pentru că nu au răbdarea necesară să ducă la bun sfârșit totul. Nu este de mirare că nu poți avea o relație de lungă durată cu un nativ în zodia săgetător, pentru că acesta își ia tălpășița imediat cum simte că iei lucrurile mult prea în serios.