Iată zodiile care nu se lasă cucerite ușor.

Astrologii spun că există câteva zodii feminine care nu se vor lăsa impresionate prea ușor de gesturile romantice. Ba din contră. Vor fi extrem de atente cu bărbații care le curtează și vor analiza atent fiecare detaliu, pentru că tipologia lor de partener trebuie să bifeze neapărat niște calități esențiale. Iată despre ce semne zodiacale este vorba. 

Berbec

Semn de Foc, nativa Berbec știe ce vrea de la viață. De aceea, nu se va lăsa impresionată prea ușor de cuvintele și gesturile frumoase. Deși astfel de momente o fac să simtă fiorii iubirii, este destul de precaută, atunci când intră într-o relație. Nici după ce legătura amoroasă va fi oficială nu va lăsa garda jos și va continua să aibă aceleași standarde înalte, chiar dacă se va trezi că a fost părăsită.

( CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii care mint cel mai des. Nici nu îți vei da seama că îți ascund adevărul )

Top 3 zodii feminine care au standarde înalte, în relațiile de cuplu. Aceste native sunt greu de mulțumit
Pexels

Leu

La fel ca femeia Berbec, nativa Leu își dorește să iubească și să se simtă apreciată. Doar că niciodată nu va renunța la propriile dorințe, mai ales în relația de cuplu. Dacă simte că persoana de care este îndrăgostită nu se ridică la înălțimea așteptărilor ei, nu va sta prea mult pe gânduri și în următoarea secundă va lăsa totul în urmă.

Capricorn

Deși la prima vedere ai crede că femeia Capricorn este distantă și nimic nu o poate impresiona, lucrurile stau diferit. De cele mai multe ori, această nativă își dorește să creeze impresia că nimic nu o poate doborî vreodată, nici măcar o dragoste neîmpărtășită. Dacă va realiza că omul de lângă ea nu este cel la care visează, nimic nu o va determina să se întoarcă într-o relație, despre care poate spune că nu are viitor. Nimic nu contează mai mult decât stabilitatea pentru această nativă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.