Fiecare persoană, fără excepție, a mințit măcar o dată în viață, fie că e vorba despre minciuni nevinovate, fie că e vorba despre minciuni care au o ”greutate” mai mare. S-ar spune faptul că bărbații sunt mult mai mincinoși decât femeile și că aceștia nu țin cont de anumite principii morale. Așa că iată top 3 zodii de bărbați care mint cel mai mult.

Bărbații în zodia Berbec

Bărbații în zodia berbec sunt mincinoși înnăscuți. În rutina acestora a intrat deja acest obicei, s-au obișnuit destul de mult cu el, astfel că acum îl văd ca pe un mod de viață. Berbecii nici nu se simt rușinați de acest lucru. Orgoliul, de cele mai multe ori, îi determină să spună lucruri neadevărate despre ceea ce sunt sau ceea ce fac, de fapt.

Bărbații în zodia Leu

Bărbații în zodia leu văd minciuna ca pe o cale de scăpare din orice situație. Aceștia mint foarte mult și în relația de cuplu, pentru că, în ochii partenerului, aceștia își doresc să aibă o imagine perfectă. Acest lucru nu o să le meargă la infinit, astfel că vor fi demascați la un moment dat și, mai mult decât atât, vor simți și o mare dezamăgire. Este de prisos pentru lei să mai încerce să repare ceva după demascarea unei minciuni, astfel că încearcă să o ia de la capăt cu alte persoane.

Top 3 zodii de bărbați care mint cel mai mult. Astrologii americani s-au pronunțat

 

Bărbații în zodia Scorpion

Bărbații în zodia scorpion sunt niște persoane extrem de orgolioase și apelează adesea la minciună pentru a ieși eroi dintr-o anumită situație. Aceștia pun foarte mare preț pe imaginea pe care cei din jur o au față de ei, dar pun foarte puțin preț pe ceea ce sunt cu adevărat și pe respectul față de sine. Bărbații scorpioni pot fi la fel de mincinoși și într-o relație, oferind idei false despre ceea ce sunt în realitate.