Astrele nu aduc vești bune pentru unele zodii. În perioada următoare se vor confrunta cu situații nemaiîntâlnite, iar ghinionul se va ține lanț. Acești nativi riscă să rămână fără loc de muncă, iar pe plan sentimental nu vor sta deloc bine, întrucât vor apărea tensiuni, dar și despărțiri. Iată cine va fi urmărit de probleme. 

Gemeni

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor deveni din ce în ce mai neproductivi, iar asta se va reflecta în consecințele ce vor apărea curând. Nativii vor avea parte de numeroase conflicte la locul de muncă. Orgoliul lor îi va împiedica să vadă greșelile majore pe care le fac față de colegii lor. Totodată, în relația de cuplu vor fi destul de stresați și nervoși.

Lucrurile nu vor merge în direcția bună, iar asta îi va afecta pe Gemeni. Tocmai de aceea, ar trebui să acorde mai multă atenție celor din jur și să nu ia decizii pripite, înainte de a înțelege esența problemelor.

Top 3 zodii care vor traversa o perioadă neprevăzută. Nativii vor întâmpina ghinioane la tot pasul Arhivă presă

Berbec

Este cunoscut faptul că Berbecii sunt unii dintre cei mai încăpățânați nativi. Nu au niciodată răbdare cu cei apropiați și acest lucru îi vor face să plătească scump. Sunt mari șanse să își piardă locul de muncă în această toamnă, în cazul în care nu își vor schimba atitudinea. Pe plan sentimental vor apărea multe certuri și neînțelegeri.

Tot ce trebuie să faceți este să vă păstrați calmul și să gândiți de două înainte de a acționa. Hotărârile luate la nervi vă pot afecta viața socială.

(CITEȘTE ȘI: Trei zodii vor trăi cea mai frumoasă perioadă. Care sunt cei mai norocoși nativi)

Capricorn

Nici nativi Capricorn nu vor scăpa de problemele existențiale. Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor stresa prea mult la locul de muncă și nu vor fi deloc relaxați în următoarea perioadă. Din cauza atitudinii lor, vor atrage antipatii din partea colegilor de muncă. Capricornii nu vor sta deloc bine pe plan sentimental și se vor gândi la o despărțire sau chiar la o pauză.

În ultima vreme s-au neglijat complet și au uitat să mai petreacă timp cu ei înșiși și cu cei care îi iubesc. Tocmai de aceea, acești nativi vor avea de suferit din cauza suprasolicitării.