Când vine vorba de a face față situațiilor de viață, nu totul ne iese așa cum ne dorim

Când vine vorba de a face față situațiilor de viață, există unii oameni care se îndreaptă spre partea mai calmă.

Ei își iau cu adevărat timpul pentru a evalua și înțelege situațiile și optează pentru o abordare logică. De cealaltă parte, sunt cei care pur și simplu se trezesc și aleg haosul. Fie că este vorba despre confruntare sau să arunce mici bucăți de îndoială pentru a orchestra un pic de discordie.

Diferența de abordare poate avea ceva de-a face cu stelele. Și este bine să afli dacă ești printre aceste zodii care vor avea un început de săptămână cel puțin confuz!

Gemeni

social media

Odată cu schimbarea soarelui în Fecioară care provoacă gânduri și a patra casă a căminului, familiei și sentimentelor cele mai interioare, condusă de emoții. Este mai probabil să vă îndreptați energia spre interior. Ceea ce nu este ceva ce faceți foarte des. Și deși odihna și reîncărcarea sunt esențiale pentru bunăstarea voastră, natura voastră mercurială preferă să vă mențineți ocupată ca mecanism de apărare. În special aceia dintre voi care au tendința de a vă supraanaliza emoțiile și/sau problemele personale.

Într-o notă mai strălucitoare, conducătorul tău planetar, Mercur, se va strecura în zodia ta soră Balanță a doua zi. Aducând impuls și întâlnire cochetă casei a cincea a iubirii, pasiunii și autoexprimarii. Luna nouă în Fecioară, totuși, vă va cere în continuare să vă scufundați în adâncime. Mai ales când vine vorba de a risca dorințele inimii tale.

Balanță

Spune-le celor mai buni tăi că nu vei participa la șmecherile de la happy hour din această săptămână, Balanță. Mai ușor de zis decât de făcut atunci când ești socialistul ceresc. Dar trecerea soarelui în Fecioară prin a 12-a casă a secretelor, inhibițiilor și tiparelor inconștiente este echivalentă cu o pauză anuală. Care este întotdeauna utilă înainte de sezonul tău solar.

Rețineți că Mercur se va alinia cu Pluto retrograd pe 22 august, zdruncinandu-vă a 12-a casă a intimității și a patra casă a fundamentelor emoționale. Așa că sunt șanse să aveți anumite afaceri personale de care să vă ocupați. Veți arunca o privire mai atentă asupra tuturor, de la bunurile comune până la resursele celuilalt semnificativ. În special atunci când se referă la libertatea dumneavoastră individuală.

Mulți dintre voi s-ar putea să decidă să întrerupă legăturile cu un parteneriat de afaceri. Sau cu o situație romantică care nu se mai îmbină cu energia voastră.

Vărsător

Nu este nevoie să-ți pui parteneriatele intime sub lupă, Vărsător. Deși, o să fie destul de greu să nu fi meschin. De asemenea, conversațiile de tip tabu ar putea apărea simultan pentru revizuire.

În plus, conducătorul tău planetar, Uranus, își va începe și ciclul retrograd săptămâna aceasta. Ne oferindu-ți de ales decât să reevaluezi totul. De la spațiul tău actual de viață până la sentimentul tău de securitate. Dacă lucrurile se simt dezorganizate pe frontul de acasă, aceasta este o oportunitate de a găsi logica în haos.

Acestea fiind spuse, dacă ați întreținut un parteneriat semnificativ – fie personal sau profesional – acesta este un moment minunat pentru a întoarce pagina și a începe de la capăt. Poate că are de-a face cu stabilirea limitelor sau sortarea detaliilor unui contract de muncă.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.