Aceste zodii sunt experte în arta manipulării. Mare atenție dacă fac parte din viața ta

Fiecare dintre noi deținem mai mult sau mai puțin diverse trucuri prin care îi putem manipula pe ceilalți. Voluntar sau involuntar, important e că fiecare dintre noi facem asta. Fie că avem o discuție cu cineva care ne cere sfatul sau dezbatem un subiect. Procesul de manipulare tot are loc. Cum? Este simplu și suficient ca interlocutorul tău să considere important și necesar o informație pe care o transmiți. 

Atunci când vine vorba de zodii însă, trei dintre ele reușesc ,,să te spele pe creier”. Nativii Pești, Rac și Fecioară au un talent aproape înnăscut atunci când vine vorba de a manipula persoana sau persoanele din jurul lor. Deși se remarcă prin calitățile extraordinare pe care le au și sunt adevărați susținători atunci când ai nevoie de ei, ai grijă cu puterea de influență pe care le-a acorzi asupra ta.

Iată care sunt cele mai periculoase top 3 zodii. Te manipulează atât de bine încât nici nu-ți dai seama de asta

Creierul omului este fantastic. Are puterea de a crea atât de multe conexiuni și de a da naștere atât de multor idei, încât nici cercetătorii nu se opres din a-l studia.

Dacă vorbim însă despre zodii, Peștii, Racii și Fecioarele te fac să uiți și cum te cheamă. Ele sunt experte în arta manipulării. Puterea lor de convingere este atât de mare. Pentru a putea ,,să-i bați cu propriile arme”, este necesar să treci prin filtrul tău fiecare cuvânt care iese din gura lor.

@cezar.alexaInsta: cezar alexa Top 3 zldii care te pot manipula foarte usor♬ sunet original – Cezar Alexa

,,Top trei zodii care te pot manipula foarte ușor. Te fac din vorbe, fără să îți dai seama. 

Locul 3 pentru zodia care știe să manipuleze oamenii foarte bine: Peștii. 

Pe locul 2, unii dintre cei mai mari manipulatori și perverși: Racii. 

Și pe locul 1, regii manipulării, zici că au magie în ochi, te constrâng, te hipnotizează: Fecioarele.”, a explicat Cezar Alexa, pe contul lui de TikTok.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!