Este minunat să ai pe cineva alături pe care să îl iubești și să simți același lucru și din partea cealaltă. Unele zodii, însă, se simt cel mai bine atunci când au libertate deplină și nu li se impun, de anumite surse, restricții de orice fel.

Zodia Berbec

Nativii în zodia berbec adoră libertatea și cu greu pot avea o relație stabilă. Aceștia se plictisesc foarte repede într-o relație și simt nevoie să facă ceva nou, să experimenteze constant. Această atitudine nu e cea mai sănătoasă, însă va dispărea odată cu vârsta. De asemena, pun un mare accent pe planul profesional, aceștia simt faptul că nu pot excela pe ambele planuri în același timp, astfel că aleg ca, mai întâi, să aibă grijă de carieră, iar mai apoi de planul personal.

Zodia Fecioară

Nativii în zodia fecioară se simt foarte bine atunci când nu sunt într-o relație. Părerea fecioraelor este că atunci când ai o relație, orizontul se îngustează în mod brusc, iar oportunitățile devin dintr-o dată foarte limitate. În realitate, însă, lucrurile stau cu totul altfel. Fecioarele nu sunt pregătite să își asume responsabilitățile care țin de o relație. Acestea se pot descoperi pe sine mult mai bine când sunt singure și pot face lucruri mărețe.

Top 3 zodii care sunt mai fericite singure decât într-o relație
capital.ro

Zodia Scorpion

Nativii în zodia scorpion simt că se pot cunoaște mai bine pe sine atunci când nu sunt într-o relație, că sunt mai puternici și mai capabili. De asemenea, scorpionii se tem de suferință și eșec în dragoste, așa că preferă să rămână singuri pentru o perioadă mai lungă. În plus, aceștia se atașează foarte repede de o persoană și, când le e lumea mai dragă, ruptura se produce. Este necesar ca scorpionii să înțeleagă faptul că experiențele, fie bune sau rele, reprezintă bonusul pentru marea iubire care veni cât de curând.