Cuprins știre

Mai sunt doar câteva zile până când va începe oficial vara. Acest sezon nu vine cu vești bune pentru câțiva nativi. În timp ce alte zodii își găsesc fericirea sau chiar ajung să facă marele pas, altele stau mai prost la capitolul dragoste. Ba mai mult, își vor petrece vara singure și vor suferi, în timp ce alți nativi, mai norocoși, se vor distra pe cinste alături de persoana iubită. 

Berbec

Pentru nativii Berbec, se anunță o vară nu tocmai bună. După ce nu fac față stresului de la locul de muncă, mai află și faptul că iubitul sau iubita este infidel/ă. Vestea nu le va pica bine deloc, mai ales dacă își făceau planuri de viitor cu acea persoană. Se poate spune că nativii Berbec vor fi mai puțin norocoși pe plan sentimental, iar trădările nu îi vor ocoli. Fie că e vorba de un prieten sau persoana iubită, vor avea parte de o mare dezamăgire.

Top 3 zodii care se despart la finalul lunii mai. Își vor petrece toată vara singure!
Colaj Substantial

Gemeni

Pe lista zodiilor mai puțin norocoase se numără și nativii Gemeni, care parcă nu își găsesc liniștea în ultima perioadă. Despărțirea prin care vor trece nu va fi tocmai ușoară și sunt încă ancorați în trecut. Pe nativii Gemeni îi macină greșelile din trecut, dar nu mai este nimic de făcut. Nu își vor dori să găsească pe altcineva pentru că încă speră la o împăcare, ceea ce nu se va întâmpla, mai ales dacă ei sunt cei care au călcat strâmb. Sunt șanse să cunoască pe cineva, dar va fi doar o idilă de câteva zile pentru că emoțional nu sunt pregătiți pentru o nouă relație.

Leu

Nativii Leu stau și ei prost la capitolul dragoste. La fel ca Berbecii, vor avea parte de o mare dezamăgire tocmai atunci când și-au găsit fericirea. Ei bine, liniștea și echilibrul nu se regăsește într-o relație toxică, în care au stat ceva timp. Nici măcar nu își vor da seama că această persoană nu a fost potrivită pentru ei și vor face tot posibilul să se împace. Ei bine, destinul le-a pregătit altceva mai bun nativilor Leu.