Abilitatea de a ierta și de a uita este mai ușor pentru unii decât pentru alții.

Desigur, depinde de situație. De exemplu, este mult mai ușor să ierți pe cineva pentru că a devorat majoritatea floricelelor la happy hour decât să absolvi un soț care înșală.

Cu toate acestea, anumiți oameni se vor ține de cele mai mici neplăceri pentru cel mai mult timp. Potrivit astrologilor, această trăsătură de personalitate ar putea avea ceva de-a face cu planetele și stelele. Citiți mai departe pentru a descoperi cele trei cele mai neiertătoare semne zodiacale.

3. Vărsător

Top 3 zodii care nu iartă nimic. Dacă le-ai greșit, nu vor mai vorbi cu tine niciodată
Pixabay

Unul dintre cele mai inteligente semne ale zodiacului, Vărsătorul nu are timp pentru prieteni neloiali sau comentarii grosolane.

„Un Vărsător te va ignora mai degrabă decât să te ierte”, spune astrologul de relații Anna Kovach. Cu toate acestea, ea observă că acest lucru vine mai mult dintr-un loc de sensibilitate și dezgust față de confruntare decât dintr-o personalitate neiertătoare.

Mai mult, vărsătorii se pot întoarce în cele din urmă. „Uneori, timpul și spațiul vindecă rănile unei persoane din Vărsător”, spune ea. Când se întâmplă acest lucru, ele pot reapărea și se pot comporta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Totuși, dacă o faceți din nou, vă puteți aștepta să dispară pentru totdeauna.

2. Berbec

Top 3 zodii care nu iartă nimic. Dacă le-ai greșit, nu vor mai vorbi cu tine niciodată
Pixabay

Berbecul va purta ranchiuna atât pentru ei înșiși, cât și pentru oamenii la care țin. „Dacă rănești pe cineva pe care un Berbec îl iubește, nu te va ierta cu ușurință, dacă o va face vreodată”, spune Kovach. Dacă răniți o persoană Berbec, va trece imediat în defensivă.

Din această cauză, probabil că va trebui să muncești din greu pentru a dovedi că ai învățat din greșeala ta și că nu vei mai lăsa niciodată să se întâmple. Aceste tendințe se datorează eului sensibil și spiritului protector al semnului de foc. La urma urmei, ei sunt războinicii zodiacului. Și sunt mai mult decât dispuși să mențină o luptă sau ranchiună atâta timp cât simt că este necesar.

1. Capricorn

Top 3 zodii care nu iartă nimic. Dacă le-ai greșit, nu vor mai vorbi cu tine niciodată
Pixabay

Acest semn harnic, ambițios și loial nu va îndura niciun comportament imatur sau lipsit de respect. „Ei nu joacă jocuri în relații”, spune Kovach. „Ca atare, ei nu au nicio toleranță față de oamenii care nu sunt onești și transparenți”.

Dacă nu înveți din greșeala ta, s-ar putea să descoperi că Capricornul a continuat cu viața lor și te-a lăsat în urmă. Ei tratează multe dintre interacțiunile lor ca pe niște oferte de afaceri și, dacă nu oferiți valoare, atunci nu sunteți.