Iată câteva zodii care nu stau tocmai bine la acest capitol.

Se pare că pentru câțiva nativi, somnul poate fi o adevărată problemă. Și asta nu pentru că au insomnii, ci pentru că sunt sensibili la orice zgomot. Situația devine și mai serioasă, atunci când ajung să fie treziți de zgomotele vecinilor, așa cum probabil a pățit orice măcar o dată. Iată ce nativi nu pot să se odihnească așa cum trebuie. 

Rac

Pentru Raci, somnul este extrem de important, doar că ei se numără printre acele zodii care nu se pot odihni. În astfel de cazuri, ajung să fie extrem de obosiți și chiar epuizați, situație care îi va cu totul peste cap, mai ales că nu își pot îndeplini sarcinile zilnice. Nativii Rac pun accent foarte mult pe somnul de cel puțin 8 ore, pentru a fi în formă la locul de muncă.

( CITEȘTE ȘI:  Cele mai agresive 3 zodii ale horoscopului. Astrologii ne recomandă să ne ferim mereu de ele! )

Top 3 zodii care nu dorm bine noaptea, din cauza zgomotului. Tu te numeri printre ele?
Arhivă

Balanță

Și nativii Balanță sunt în aceeași situație. Așa cum toată lumea știe, ei se numără printre zodiile care își doresc un echilibru un viață, ceea ce însemnă că un somn odihnitor este la fel de important. La fel ca în cazul nativilor Rac, Balanțele ajung într-o situație destul de greu de gestionat, dacă trec multe zile în care se pot odihni. Nu doar somnul este important pentru ei, ci un stil de viață sănătos.

Pești

Nativii Pești sunt și mai sensibili, atunci când vine vorba de zgomote. Doar că, în cazul lor, predomină extremele. Fie sunt acasă încercând să doarmă, fie ajung să fie în cluburi frecvent. De cele mai multe ori, atunci când se află în prima situație, se pot enerva ușor, deși toată lumea îi cunoaște ca niște oameni liniștiți. Ei bine, această atitudine relaxată dispare cu totul, dacă nu pot dormi. Dacă au și vecini care îi trezesc cu zgomotele din apartament, cu atât mai mult.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.