Află care sunt semnele zodiacale ce-și ascund emoțiile în fața celorlalți.

Trăirea diferitelor senzații este cel mai natural lucru din lume. Există trei semne zodiacale care vor face tot posibilul pentru ca cei din jur să nu știe niciodată ce simt înăuntrul lor.

Cu toții, fără excepție, avem sentimente și ne trăim emoțiile. Problema este că nu toate zodiile aleg să-și arate sentimentele în public.

Există 3 semne ale zodiacului care, în general, aleg să-și păstreze emoțiile pentru ele.Acestea cred că a-ți deschide inima și a fi vulnerabil este un semn de slăbiciune. Din acest motiv, indiferent de context și de ceea ce trăiesc în interior. Ele vor fi întotdeauna rezervate cu privire la ceea ce trăiesc.

Sursa: Social media

Leu

Leii sunt de părere că nu ar trebui să pară niciodată vulnerabili în fața celorlalți. Mândria și curajul lor tind să-i determine pe cei născuți în Leu să impună mereu un caracter puternic și o personalitate dură. Fac acest lucru chiar dacă în interior nu există decât durere și frică. Astrologii au un sfat pentru acești nativi! Trebuie să știi că suferința și plânsul sunt și ele umane și că nu este rău să te arăți așa cum simți.

Capricorn

Neîncrederea este de obicei trăsătura distinctivă a oamenilor născuți în Capricorn. Prin urmare,  nu întâmplător preferă să nu-și arate public adevăratele sentimente. Capricornii vor fi întotdeauna rezervați și  tăcuți, mai ales când vine vorba de viața lor.

Vărstător

Spre deosebire de Capricorn, oamenii născuți în Vărsător sunt extrem de sociabili și transparenți atunci când interacționează și relaționează cu ceilalți. Totuși, în momentele de mare tensiune emoțională, ei aleg să se retragă. Preferă să se închidă în propria carapace pentru a nu exprima sau arăta ce simt cu adevărat.

Problema în aceste cazuri este că, atunci când se observă contrastul dintre sociabilitatea caracteristică și aceste tăceri ocazionale, ajunge să fie evident pentru toată lumea când ceva tinde să-i creeze neplăceri unui Vărsător.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.