În astrologie, karma înseamnă toate acțiunile pe care le-ai făcut, dar care la ceva timp ți se întorc. În timp ce unele zodii au de dus mari poveri și nu vor face față problemelor ca răspuns la deciziile luate în trecut, altele au parte de noroc. Acești nativi sunt atenți la cei din jur și nu fac nimic care să le rănească sentimentele persoanelor apropiate. 

Rac

Nativii Rac sunt extrem de atenți la deciziile pe care le iau și mereu încearcă să nu rănească sentimentele celor din jur. Nu numai cu familia sunt așa, dar și cu prietenii sau cunoștințele care le apreciază calitățile, dar mai ales sensibilitatea de care dau dovadă. Aprecierea celor din jur îi ajută să își deschidă sufletul în fața celor apropiați. De aceea, nativii Rac sunt mereu protejați de cele rele și nu vor avea parte de karma negativă.

Top 3 zodii care atrag karma pozitivă. Acești nativi au parte de tot ce e mai bun
Colaj Substantial

Fecioară

Același lucru se aplică și în cazul zodiei Fecioară, care nu își dorește să rănească sentimentele celor din jur. Nici nu o vor face. Acești nativi au noroc în dragoste pentru că sunt atenți la cum se exprimă și nu iau decizii care să îi afecteze pe cei din jur. Energiile pozitive le dau un impuls să se implice într-o posibilă relație. Dacă nu este vorba de o relație, măcar reușesc să fie mai deschiși față de ceilalți.

Pești

Printre zodiile care atrag karma pozitivă se numără și Peștii, care, asemenea nativilor Rac sunt sensibili și nu îndrăznesc să îi rănească pe cei din jur. Ba mai mult, acești nativi vor fi cei care își vor cere scuze dacă simt că au greșit cumva. Pentru nativii Pești, contează foarte mult să fie împăcați cu ei înșiși. Niciodată nu îi vedea să deranjeze pe cineva sau să ia decizii care să le rănească sentimentelor persoanelor din viața lor.