Pare că s-a dus vestea și povestea despre second hand-uri, așa că tot mai multe persoane preferă să dea bani puțini pe haine, fără rușine. Începutul anilor 2000 punea în lumină faptul că oamenii care aleg să cumpere haine la mâna a doua, se rușinează de acest aspect. Timpul a trecut, iar acum chiar și vedetele fac asta, oferind un exemplu de modestie tuturor celor care consideră că haina îl face pe om și nu invers.

Dar ce spun specialiștii despre zodiile care adoră cumpărăturile? Le place sau nu să scoată bani grei din buzunar pentru a impresiona prin vestimentație? Vă povestim chiar noi, în cele ce urmează.

Top 3 zodii care adoră să cumpere haine de la second hand

Prima zodie care iubește cumpărăturile de la second hand este Berbecul. Modest din fire, consideră întotdeauna că atitudinea este cea care contează și nu vestimentația de lux. Tocmai de aceea, second hand-urile sunt magazinele lui preferate.
Cea de-a doua zodie care preferă să cumpere haine la mâna a doua este Racul. Curios din fire, dar și răbdător, are pasiunea de a „controbăi” peste tot în căutare de mici „comori”. Nu îi place să arunce banii pe fereastră, dar atunci când privim un Rac, putem admite faptul că știe cum să combine piesele vestimentare, pesemne că ceea ce face, face bine!

Top 3 zodii care adoră să cumpere haine de la second hand. Niciodată nu scot din buzunar sume mari pentru a se îmbrăca
pixabay.com

Cea de-a treia zodie căreia nu-i place să investească averi în haine este Săgetătorul.

Nu ratează niciodată ocazia de a intra într-un second hand, iar acolo mereu găsește ceva pe placul său. Fie că este vorba de pantaloni, rochii, cămăși sau altele, Săgetătorul știe exact pentru ce a plecat de acasă. Și îi place tare mult să strige în gura mare că a cumpărat hainele de la second hand, mai ales că în zilele noastre, acesta nu mai este deloc un subiect tabu. Tu ce zici, ai cumpărat vreodată haine de la second hand?