Cine sunt vedetele care se pregătesc singure pentru un eveniment monden.

Vedetele din România au parte de o echipă de stiliști și profesioniști care să le pregătească pentru diferite evenimente. Acestea se bucură de numeroase beneficii, dar câteva aleg să se aranjeze singure și să facă totul după bunul lor plac. 

Majoritatea vedetelor din showbizul autohton au parte de ținute impecabile în momentul în care apar la un eveniment. Pe lângă hainele de brand, machiajul și păr arată foarte bine. Uneori este mâna unui makeup artist și hairstylist, dar, alteori, personajele mondene se pregătesc singure.

Oricât de comod ar fi să stai degeaba în timp ce alții se agită pentru tine, trei dintre vedete preferă să facă ele totul. Ele sunt foarte cunoscute și apreciate, având și o mulțime de urmăritori de rețelele de socializare.

Cine sunt vedetele care se aranjează singure

Larisa Udilă este un influencer cunoscut, dar și mămica unui băiețel frumos, Milan. Aceasta arată momente din viața sa și își face rutina sa de machiaj alături de urmăritoarele sale.

Totodată, prezintă produsele pe care le folosește pe chipul său. Pentru evenimentele mai importante, apelează la un makeup artist care să-și dedice mai mult timp.

Adelina Pestrițu este a doua vedetă din categoria de astăzi care se pregătește singură pentru evenimente. Aceasta are un stil vestimentar clasic și niciodată nu dă greș cu alegerile pe care le face. Machiajul său este făcut cu multă atenție, iar Adelina știe să-și pună trăsăturile feței în valoare.

Artista care se aranjează singură pentru diverse ocazii din viața ei este chiar Andreea Bălan. Cântăreața are o mulțime de videoclipuri postate atât pe rețelele de socializare, cât și pe Youtube în care prezintă machiajul său de zi cu zi dau pentru anumite evenimente.

Aceasta nu dă bani la salon pentru pentru ocazii speciale, iar rezultatul care iese din mâinile sale este demn de admirat.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.