Căsătoria necesită muncă și nu toată lumea poate face față presiunii.

Există multe motive pentru care un cuplu va decide să renunțe. De la infidelitate și ceartă pentru bani până la pur și simplu căderea din dragoste, nicio căsătorie nu este garantată să dureze.

Printre mulți factori în joc: semnul tău zodiacal. Da, vedetele vă pot spune multe despre probabilitatea ca uniunea voastră să supraviețuiască. Și unele semne pur și simplu nu sunt menite să fie cu o singură persoană pentru totdeauna. Citiți mai departe pentru a descoperi care șase semne zodiacale sunt cele mai predispuse să divorțeze, de la gândire până la ieșire deja pe ușă.

3.Pești

Top 3 semne zodiacale care cel mai probabil o să divorțeze
Pixabay

Peștii sunt, fără îndoială, una dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Ei înțeleg că vulnerabilitatea și comunicarea sunt cheia unui parteneriat de succes. Iar acest semn de apă de vis este cel mai loial partener atunci când se simt înțeleși emoțional de partenerul lor.

Ori de câte ori Peștii simt că partenerul lor nu le oferă dragoste și sprijin necondiționat. Totuși, ei pot deveni amar și distanți. Și dacă ei cred că partenerul lor nu depune același efort în căsătorie, nu au probleme să renunțe.

2.Săgetător

Top 3 semne zodiacale care cel mai probabil o să divorțeze
Pixabay

Viața este o singură mare aventură și Săgetătorul este alături de călătorie. Aceste semne de foc îndrăznețe au un flirt și un farmec natural. Făcându-le foarte populare pe scena întâlnirilor.

Cu toate acestea, pofta lor perpetuă de călătorie le poate îngreuna să rămână așezați într-un singur loc. Într-o căsnicie, este important ca Săgetătorii să simtă ca și cum ar avea încă independența. Și, deși sunt iubiți și parteneri foarte pasionați, Săgetătorilor nu le este frică să divorțeze de partenerii care îi fac să se simtă neapreciați sau reținuți.

1.Vărsător

Top 3 semne zodiacale care cel mai probabil o să divorțeze
Pixabay

Ca rebel al zodiacului, nu există nimic pe care un Vărsător urăște mai mult decât să se simtă legat. Natura lor cu spiritul liber face ca Vărsătorul să fie cel mai puțin probabil să se unească în primul rând.

Aceste semne de aer aventuroase preferă relațiile fără niciun fel de atașament. Căsătoria tradițională și monogamia sunt cele mai puțin potrivite pentru stilul de viață neconvențional al unui Vărsător. În schimb, preferă să-și trăiască viața cu cât mai puține atașamente posibil. Ceea ce înseamnă că sunt cel mai probabil să renunțe la o căsnicie care îi face să se simtă sufocați.