Reclamă

Piersicile conțin o mulțime de valoare nutritivă și s-au dovedit a fi o modalitate sănătoasă de a pierde în greutate de către experții în sănătate.

Încărcate cu vitamina A și C, piersicile au, de asemenea, minerale esențiale și proprietăți antioxidante vindecătoare. Nutriționiștii sunt de părere că, dacă sunteți într-o călătorie de slăbire, trebuie să adăugați piersici în dieta zilnică pentru rezultate uimitoare și eficiente.

Compușii fenolici, despre care se știe că au proprietăți antiinflamatorii și anti-obezitate, sunt prezenți și în piersici. Iată câteva motive suplimentare pentru a mânca piersici și a pierde din greutate.

Piersicile au conținut de fibre

Top 3 motive pentru care trebuie să ai piersici în această vară pentru a pierde în greutate
Pixabay

Unul dintre principalele motive pentru care trebuie să aveți piersici pentru a ajuta la pierderea în greutate este că acestea conțin fibre alimentare. Se știe că fibrele îmbunătățesc digestia și pot ajuta la buna funcționare a intestinului. Având fibre în dieta ta zilnică, te simți și plin pentru o perioadă mai lungă de timp. Și astfel, corpul tău însuși menține o greutate sănătoasă.

Conține un conținut ridicat de apă

Piersicile au un conținut ridicat de apă. Aceasta înseamnă că vei avea un aport scăzut de calorii și un consum mai mare de apă. Ceea ce este important pentru sănătatea și bunăstarea ta. Prin urmare, piersicile sunt cea mai bună opțiune pentru toți cei care urmăresc greutatea. Deoarece vă mențin sătul, dar într-un mod sănătos.

Piersicile au un conținut scăzut de calorii

Un alt motiv pentru a mânca piersici este că conține conținut scăzut de calorii. Și atunci când sunteți într-o călătorie de slăbire, sunteți îndrumat să restricționați aportul de calorii. De asemenea, consumând conținut limitat de calorii, corpul dumneavoastră îl folosește pentru a elibera energie. Și, astfel, vă mențineți o greutate corporală sănătoasă.

Este important să știți ce tip de piersici vă va ajuta la obiectivul de pierdere în greutate. Alegeți piersici proaspete în locul celor uscate. Deoarece acestea din urmă au un conținut mai mic de apă în comparație cu cele proaspete.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro