Reclamă

Pentru mulți dintre noi, nu există teamă mai mare decât a fi înșelați de un partener.

Pe lângă trădare, există cunoașterea că infidelitatea este unul dintre motivele majore pentru care relațiile se termină. Dar nu trebuie să te lași orbit de o persoană semnificativă umbrită. Înșelatorii folosesc adesea întrebările ca tactică pentru a-i ajuta în afacerea lor. Punându-ți anumite întrebări, partenerul tău infidel poate evita să fie prins în propriile minciuni, ascunde inconsecvențele. Și, de asemenea, poate închide orice suspiciune – adică dacă nu le cunoști trucurile.

De ce te porți ciudat?

Social media

Atunci când ascund infidelitatea unui partener, oamenii pot deveni paranoici în legătură cu adevărul care iese la iveală. Drept urmare, un înșelăcitor ar putea începe să-ți pună la îndoială comportamentul în jurul lor. Ss-ar putea să te întrebe ceva de genul „De ce te porți ciudat?”. Chiar dacă comportamentul tău nu s-a schimbat de fapt.

Dacă partenerul tău înșeală, s-ar putea să te întrebe asta pentru a vedea dacă ai observat comportamentul lor ciudat și ai pus doi și doi împreună.

Ce faci în seara asta?

Cei mai mulți dintre noi dorim ca partenerii noștri să fie interesați de ceea ce se întâmplă în viața noastră. Dar este probabil un steag roșu dacă acest lucru începe să se întâmple din senin. Dacă observi o „schimbare bruscă” în care partenerul tău este mult mai curios de programul tău, ar putea fi un semn că a început să se implice în infidelitate. De exemplu, cineva care înșală ar putea începe să vă întrebe lucruri precum: „Ce faci în seara asta?” sau „La ce oră ajungi acasă?”

O pot folosi ca o tactică pentru a-i ajuta să-și facă propriile planuri în timp ce știu că ești ocupat în altă parte.

Crezi că acea persoană este atractivă?

Proiecția este o temă uriașă care apare adesea atunci când cineva este infidel. Este posibil ca oamenii să proiecteze atunci când se simt vinovați de ceva. Cum ar fi înșelăciunea. Aceasta, la rândul său, va duce la întrebări precum: „Ești atras de (o anumită persoană)?” sau „Crezi că colegul tău de muncă este atractiv?”

Motivul pentru asta este că este vinovăția lor. Încep să se teamă că li se întâmplă ceea ce fac. Este determinat de vinovăție.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro