În această zi a iubirii, de Valentine’s Day,  Netflix vă oferă în premieră filme și seriale care ar putea deveni preferatele voastre începând de astăzi, 14 februarie.

Descoperă care sunt producțiile ce vor avea premiera pe Netflix în a doua zi a săptămânii.

Îndrăgostiți din nou

Sursa: Social media

Ziua îndrăgostiților  nu putea avea o premieră mai bună decât „Îndrăgostiți din nou”. Este unul dintre serialele pe  Netflix ce se va lansa astăzi, marți, 14 februarie. Producția este una cât se poate de emoționantă, așa că, n-ar strica să vă pregătiți și o cutie de șervețele atunci când urmăriți acest serial.

Filmul spune povestea lui Irene, care ajunge la Madrid în 2003 cu dorința de a deveni regizor de film. Acolo își va întâlni cele mai bune prietene, dar și pe Julio, care va fi protagonistul perfect pentru filmele sale. Descoperă cum va evolua relația celor doi urmărind această producție!

Iubesc pe cine nu trebuie

Sursa: Social media

„Iubesc pe cine nu trebuie” este unul dintre filmele pe care Netflix le pregătește pentru ziua îndrăgostiților. Este o poveste originală a lui William Shakespeare, adaptată la vremurile noastre, care ne va reaminti cât de specială este această dată în care sărbătorim iubirea, prin intermediul acestei comedii romantice.

Acest film, care va fi lansat astăzi, 14 februarie, spune povestea lui Viola Johnson. Aceasta pretinde că este sora geamănă a lui Sebastian, îl înlocuiește pe acesta la internat și se îndrăgostește de Duke, colegul ei de cameră. Acesta însă o iubește pe Olivia, o fată care este îndrăgostită de Sebastian.

Toate locurile

Sursa: Social media

Pentru a încheia cu bine ziua îndrăgostiților, puteți viziona „Toate locurile”, un film în premieră ce va fi lansat astăzi. În această producție, un bărbat și sora sa, până atunci reci unul față de celălalt, se reîntâlnesc la înmormântarea tatălui lor. Cu această ocazie, cei doi decid să-și îndeplinească visul din copilărie: să traverseze Mexicul pe motocicletele lor vechi.