Descoperă care sunt producțiile ce vor fi lansate astăzi.

În a doua săptămână din prima lună a anului vin pe Netflix mai multe producții.  Cu siguranță vor fi  în top, deoarece unele dintre ele tratează evenimente care provoacă mari controverse. Așa că, de pe urma lui vor fi multe de povestit în următoarele săptămâni. Din acest motiv următoarele 3 filme și seriale care au premiera azi, 12 ianuarie, nu trebuie ratate.

De joi, 12 ianuarie, două filme care tratează evenimente dramatice din viața reală vor avea premiera pe Netflix. Un serial care analizează stilul de viață controversat al unor artiști asiatici celebri va ajunge, de asemenea, pe platformă. Aflați despre ce producții este vorba.

3 filme și seriale Netflix în premieră joi, 12 ianuarie

Sursa: Social media

Zgomot

Joi, 12 ianuarie, acest film mexican dramatic bazat pe fapte reale va fi disponibil pe Netflix. Intriga este despre o mamă care își caută fiica dispărută. În timpul căutărilor sale dureroase întâlnește alte femei ale căror vieți au fost, de asemenea, afectate brutal de violența și insecuritatea din țară.

Autostopul cu secure

Pe 12 ianuarie va fi lansat pe platforma de setraming un film documentar tulburător. Se concentrează pe povestea lui Caleb McGillivary, cunoscut sub numele de Kai, un nomad care în 2013 a devenit viral pe rețelele de socializare pentru că a apărat o femeie care era atacată de un bărbat cu un topor. Ulterior „celebritatea” internetului a ajuns la închisoare pentru că a fost acuzat de uciderea unui avocat.

Makanai: Mâncare și Maiko

Fanii serialelor japoneze așteaptă cu nerăbdare premiera pe Netflix a acestei adaptări live action a anime-ului „Maiko-san Chi no Makanai-san”. Producția urmărește două prietene care se mută din Aomori în Kyoto, visând să devină „maikos” (gheișă ucenică), dar, pe măsură ce trece timpul, doar una dintre ele reușește, în timp ce cealaltă ia un drum neașteptat.

Așadar, dacă ai parte de puțin timp liber, rău n-ar fi să urmărești producțiile ce vor fi lansate azi.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.