Reclamă
Reclamă

Prima lună a anului 2023 se apropie de sfârșit. Cu toate acestea, Netflix încă mai are câteva surprize pentru abonații săi.  În catalogul său mai sunt câteva titluri de excepție care urmează să fie lansate. Așa că, utilizatorii nu trebuie să rateze cele 3 filme și seriale care vor avea premiera vineri, 20 ianuarie.

Vineri, 20 ianuarie, vor sosi pe Netflix câteva filme care îi vor ține pe abonați cu sufletul la gură datorită intrigilor intense. Dacă asta nu era de ajuns, va fi disponibil și unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului, care este continuarea unui celebru show TV.

Este ocazia perfectă de a viziona aceste super producții. Urmează un weekend prelungit, prin urmare, vei avea timp să le vezi pe fiecare în parte, astfel încât să-ți poți forma o părere cu privire la acestea.

Filme și seriale Netflix în premieră vinerea aceasta, 20 ianuarie

Sursa: Social media

Jung_E

Reclamă

Începând de vineri, 20 ianuarie, va fi lansat acest film science-fiction care se petrece într-un viitor apropiat post-apocaliptic. O cercetătoare își concentrează toată atenția asupra încercării de a pune capăt unui război civil prin clonarea creierului unui soldat de elită cu scopul de a crea un robot invincibil.

Misiunea Majnu

Din 20 ianuarie, abonații Netflix se vor putea bucura de acest film de acțiune și dramă care spune povestea unui spion căruia i se încredințează o misiune dificilă și periculoasă. Sarcina sa este de a descoperi un program de arme nucleare în Pakistan.

Anii ’90

Mult-așteptata continuare a serialului That 70’s Show, care se concentrează acum pe Leia Forman, fiica lui Eric și Donna, care își vizitează bunicii pe timpul verii și întâlnește o nouă generație de tineri cu care împărtășește situații curioase. Producția va fi disponibilă pe Netflix vineri, 20 ianuarie.

Așadar, sperăm că te-am convins! Pregătește în această seară un castron mare de popcorn și vizionează împreună cu cei dragi aceste producții. Nu vei regreta!

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro