Descoperă care sunt filmele momentului!

A sosit a doua săptămână din luna februarie a anului 2023, iar unele dintre producțiile de pe Netflix s-au bucurat de un succes răsunător până la acest moment.

Așa că, dacă vrei să te bucuri de cel mai bun conținut de pe Netflix,  ar trebui să urmăriți neapărat următoarele filme. Acestea sunt în prezent cele mai populare pe platformă.

Printre cele mai populare filme de pe Netflix se numără producții pentru diverse gusturi, utilizatorii fiind încântați de un film mexican amuzant, dar și de o poveste de groază care i-a ținut cu sufletul la gură. Printre filmele preferate de utilizatorii platformei se numără și o comedie romantică recent lansată.

3 cele mai populare filme Netflix de pe platformă pe care trebuie să le vezi în februarie

Lupul Viking

Sursa: Social media

Unul dintre cele mai populare filme de pe platformă în primele zile ale lunii februarie este această producție horror. Intriga se dezvoltă după ce un student este ucis cu brutalitate la o petrecere, iar martorul cheie este noua studentă care tocmai s-a mutat cu părinții în micul oraș.

Oamenii ăștia

Sursa: Social media

De la lansarea sa, în urmă cu câteva săptămâni, acest film a devenit unul dintre cele mai populare de pe Netflix. Așadar este un film pe care nu trebuie să-l ratezi în luna februarie. Această comedie romantică este despre dificultățile prin care trece un cuplu de logodnici atunci când îi întâlnesc pe părinții ei. Motivul? Familiile lor sunt foarte diferite și pline de prejudecăți. Planurile lor de nuntă ar putea fi departe de a fi îndeplinite, tocmai din cauza părinților.

Deturnare morală

Sursa: Social media

Printre cele mai bune scurtmetraje de pe Netflix se numără această poveste de acțiune care se desfășoară după ce o femeie împiedică un atac cibernetic asupra unui autobuz electric care ar putea duce la o tragedie. Cu toate acestea, această faptă bună duce la închiderea unei întregi rețele criminale internaționale.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.