Au mai rămas doar câteva zile până la finalul primei luni din an.

Prin urmare, a venit momentul ca Netflix să elimine unele titluri din catalogul său pentru a face loc altora. Iată care sunt cele 3 filme pe care ar trebui să le vezi. Trebuie să faci asta înainte de a dispărea de pe platformă în ultima săptămână din ianuarie.

În ultima săptămână a lunii ianuarie, filme din diverse categorii vor dispărea de pe Netflix. Este vorba de o comedie romantică distractivă, un film de acțiune intens și un film de groază înfricoșător nu vor mai fi disponibile. Aflați despre ce producții este vorba.

Filme Netflix pe care ar trebui să le vezi înainte de a te stinge în ultima săptămână din ianuarie

Sursa: Social media

Dragoste deturnată

Fanii comediilor romantice ar trebui să vadă acest film amuzant de pe Netflix. Producția spune povestea unei femei încăpățânate care, după ce suferă după anularea logodnei, va face tot posibilul pentru a evita umilința în fața familiei sale. Prin urmare, convinge un bărbat să se dea drept noul ei logodnic.

Acts of Vengeance

Pentru ultima săptămână a lunii ianuarie, Netflix își ia rămas bun de la acest film de acțiune a cărui intrigă se concentrează pe un avocat obsedat de munca sa. Acesta nu are timp pentru soția și fiica sa, însă până când cele două îi sunt luate. Decide să își schimbe modul de viață și va face lucruri inimaginabile pentru a afla cine i-a ucis familia.

The Gallows 2

Acest film de groază nu va mai fi disponibil pe Netflix în următoarele zile. Acțiunea se petrece la două decenii după tragicul accident care i-a luat viața protagonistei unei piese de teatru dintr-un liceu. Acum, câțiva studenți decid să-i aducă un omagiu încercând să pună din nou în scenă piesa, dar descoperă că unele lucruri e mai bine să rămână așa cum au fost.