Când ne vine cheful de a urmări un film, prietenul nostru, Netflix, ne este de mare ajutor. Dacă nu știi ce să urmărești în această seară,  în acest articol regăsești 3 filme au fost cele mai populare pe Netflix până la jumătatea acestei luni.

Filmele lansate până la acest moment al lunii februarie s-au bucurat de succes, iar astăzi vă vom prezenta trei dintre aceste producții. Avem filme pentru toate gusturile, de la dragoste și lacrimi, până la science fiction și acțiune.

Bloodshot

Sursa: Social media

Unul dintre cele mai vizionate filme este Bloodshot. Un thriller de acțiune în care joacă Vin Diesel. Este povestea lui Ray Garrison, care a fost readus la viață prin utilizarea nanotehnologiei de către Rising Spirit Technologies. Este o companie specializată în dezvoltarea de îmbunătățiri cibernetice pentru personalul militar american.

Nanotehnologia îl va face mai puternic, mai rapid și va avea capacitatea de a se regenera. Ray Garrison suferă de amnezie după ce s-a întors din „morți”. Însă, în lupta sa pentru a-și recăpăta memoria, și-a propus să-i găsească pe cei responsabili de moartea soției sale și să se răzbune cu orice preț.

La tine acasă sau la mine?

Sursa: Social media

Unul dintre cele mai vizionate filme aflate în trend pe Netflix în această primă jumătate a lunii februarie este „ La tine acasă sau la mine?”. În rolurile principale sunt Resse Witherspoon și Ashton Kutcher. Povestea se învârte în jurul lui Debbie și Peter, o pereche de prieteni care se întâlnesc după ani întregi, după o aventură de o noapte. Prietenia lor este atât de puternică încât, chiar dacă sunt departe unul de celălalt și duc stiluri de viață diferite, ei păstrează acea relație de bună prietenie. Debbie locuiește în Los Angeles împreună cu fiul ei, în timp ce Peter este în New York. Descoperă povestea din spatele acestei producții”

P.S. Te iubesc

Sursa: Social media

Un film romantic clasic de pe Netflix, „P.S. Te iubesc” este povestea lui Holly și Gerry care au o căsnicie fericită și plină de iubire. Din păcate, aceasta se va încheia după moartea lui Gerry din cauza unei boli. Holly este în depresie, însă Gerry a pus la cale un plan înainte de a muri și i-a scris o serie de scrisori care o vor ajuta în acest proces.