Până acum, la mijlocul lunii ianuarie, acestea sunt filmele care au avut cele mai multe vizualizări pe Netflix.

Netflix a avut un start de succes în 2023 datorită mai multor producții care au devenit cele mai vizionate din catalogul său de filme. Vă spunem aici care sunt filmele care au dat „moda” în prima jumătate a lunii ianuarie, acestea aflându-se în topul celor cu cele mai multe vizualizări.

Acestea sunt filme care au un pic de mister și acțiune în intriga lor, însă există și alte filme de animație care au devenit cele mai vizionate pe Netflix în acest moment. Aceste vizualizări le-au permis să stabilească un trend în prima jumătate a lunii ianuarie, fiind vorba de producții care fuseseră foarte așteptate de abonații platformei.

3 cele mai vizionate filme Netflix în prima jumătate a lunii ianuarie

Sursa: Social media

La cuțite: Miserul din Grecia

Un grup de prieteni se implică într-un joc de mister și crimă. Este organizat de unul dintre ei pentru a rezolva misterul morții unuia dintre ei. Jocul scapă de sub control atunci când intervine detectivul Benoit Blanc. Încă de la lansare, acest film a fost unul dintre cele mai vizionate filme din prima jumătate a lunii ianuarie.

Ochiul albastru deschis

Un detectiv veteran pe nume Augustus Landor intră în lumea misterului când recrutează un tânăr cadet pe nume Edgar Allan Poe. Împreună fac echipă pentru a rezolva o crimă la Academia Militară a Statelor Unite. Datorită intrigii sale, acesta este unul dintre filmele aflat în tendințe pe Netflix.

Hai să cântăm!

O lansare făcută atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Acest film de animație a rămas unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix. Urmărind povestea lui Buster Moon, un koala care organizează un concurs de canto pentru a-și salva teatrul, împreună cu alte animale precum o gorilă, un elefant, doi porci, un șoarece și un porc spinos, aceștia prezintă unul dintre spectacolele inedite de la Teatrul Moon.