Ziua de 1 aprilie este ziua dedicată păcălelilor, a voiei bune și a sistracției pe cinste. Unele zodii vor fi păcălite mai mult, aletel mai puțin, însă un lucru e cert. Există 3 zodii care vor fi foarte păcălite, vor mușca aproape orice momeală care li se oferă, însă vor fi și foarte amuzate. Aceste zodii se vor distra de minune în această zi.

Reclamă

Zodia Taur

Nativii în zodia taur se vor păstra pe poziții în primele ore ale dimineții. După aceea, însă, păcălelile nu le vor mai da pace. Vor fi foarte naivi și vor lua totul în serios, în primă instanță. Vor avea nenumărate surprize, în mod special de la prieteni. Fiți foarte atenți, pentru că urmează să vi se întindă multe curse în această zi. La un moment dat, taurii vor ajunge chiar să se îndoiască de faptele reale care se vor întămpla în viața lor. Nu veți mai putea face distincția dintre farsă și realitate.

Zodia Fecioară

Nativii în zodia fecioară, am putea zice că de dragul zilei de 1 aprilie, că se vor lăsa păcăliți cu mai multă ușurință. Dar acest lucru nu înseamnă că în toate cazurile se va întampla acest lucru. Nici pomeneală. Fecioarele vor fi păcălite de-a binelea. Prietenii voștri vor avea grijă ca totul să pară foarte real, vă pot aduce în față chiar și dovezi…inventate, doar pentru ca totul să iasă ca la carte. Veți avea parte de surprize pe cinste.

Zodia Scorpion

Nativii în zodia scorpion vor primi cele mai multe păcăleli din partea familiei. Vă vor atinge punctele slabe, iar de aceea veți fi și ușor de manipulat. Familia voastră va fi atât de inventivă, încât nici nu v-ar trece pin cap asemenea farse. Păstrați-vă pe poziții, o să aveți o zi plină de aventuri, însă acestea se vor întinde doar în perimetrul propriei locunințe.