Berbec. Nativii în zodia berbec se numără printre cele mai iubitoare zodii. Berbecii au obiceiul de a se ascunde în fața oamenilor pe care nu îi cunosc de multă vreme din acest punct de vedere. Însă, în relația de cuplu, aceștia sunt foarte pasionali. Nu au limite atunci când vine vorba de exprimarea și demonstrarea celor mai profunde sentimente. Ce-i drept, nativii în berbec se pot îndrăgostit foarte greu. Atunci când o fac, o fac cu toată inima și nu țin cont de cei din jur. Tot ceea ce contează pentru ei în acele momente este ceea ce simt. Berbecii vor pune întotdeauna pe primul plan iubirea.

Reclamă

Fecioară. Nativii în zodia Fecioară sunt niște romantici incurabili. De asemenea, aceștia sunt și foarte blânzi, iar această calitate combinată cu un puternic sentiment de iubire, îi determină să simtă că pot să facă față oricărui lucru, indiferent de complexitatea sau gravitatea lui. Cei care au în preajmă un nativ în zodia fecioară sunt pe deplină norocoși și pot spune faptul că sunt împliniți de punct de vedere sentimental.

Săgetător. Nativii în zodia săgetător au foarte multe iubire de oferit. Ce-i drept,aceștia se pot îndrăgosti mai greu față de celelalte zodii. Acest lucru se întâmplă doar pentru că își doresc să aibă lângă ei tot ceea ce este mai bun și sunt conștienți de faptul că persoana care le va fi alături va merita tot efortul lor pe deplin. Săgetătorii oferă iubire necondiționată atât pentru cei din jur, cât și pentru propria persoană.

Reclamă