Infidelitatea nu este o caracteristică doar a bărbaților, chiar dacă se promovează acest lucru. Majoritatea femeilor, la un moment dat, au avut momente de slăbiciune și au călcat strâmb, mai mult sau mai puțin. În cele care vor urma, va fi prezentat top 3 zodii feminine care înșală cel mai mult, conform cercetărilor realizate de specialist.

Zodia Berbec

Femeile în zodia berbec pot fi cele mai infidele într-o relație. Acestea vor foarte multă atenția și nu pot sta nicio secundă fără să fie admirate și complimentate. De regulă, femeile în zodia berbec sunt destul de arogante, iar acest lucru le determină să facă foarte multe lucruri, chiar dacă sunt încadrate în sfera moralității sau nu, prin care să obțină ceea ce vor de la bărbații din jurul lor.
În cazul în care acestea iubesc un bărbat necondiționat, caracterul și acțiunile lor se pot afla la polul opus celor menționate anterior.

Zodia Leu

Femeile în zodia leu sunt extrem de atrăgătoare, dar și foarte dominatoare. De obicei, femeile în zodia leu au capacitatea de a iubi foarte mult, însă, în cazul în care simt faptul că nu sunt respectate, apreciate sau iubite așa cum ele și-ar dori, nu stau pe gânduri pentru a găsi acel ceva de care au nevoie. Nativele în leu pot înșela din cauza lipsei de comunicare sau atenție.

Top 3 cele mai infidele zodii feminine. Bărbați, feriți-vă!

Zodia Pești

Femeile în zodia pești sunt printre cele mai pasionale și mai romantice. Iubesc aventurile într-o anumită măsură și, de cele mai multe ori, acționează foarte inteligent. Nativele în zodia pești au capacitatea să doboare un bărbat chiar cu propriile lui arme și poate fi extrem de puternice în situațiile critice.
Acestea înșală în cazul în care simt că nu mai iubesc sau dacă flacăra a dispărut complet. Există posibilitatea ca femeia în pești să ducă, în paralel, două tipuri de relații, una care să se bazeze pe statornicie și respect, iar cealaltă care să se bazeze pe aventură.