3 cele mai așteptate filme NETFLIX care vor avea PREMIERĂ în decembrie. Cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii noiembrie, Netflix a împărtășit deja noile filme și seriale care vor fi adăugate în catalogul său, acestea fiind producții care au fost unele dintre cele mai așteptate încă de la anunțarea lor.

Aceste titluri vor fi lansate în luna decembrie, nu le poți rata pentru nimic în lume, dacă ești una dintre acele persoane care nu sunt foarte pasionate de filmele de Crăciun, acestea sunt pentru tine.

Cu această ocazie, Netflix sosește cu mai multe premiere, iar lista de față include trei filme care au devenit cele mai așteptate, fiind vorba de un clasic transformat în musical, dar și de o poveste Disney, dar de data aceasta în regia maestrului horror-ului și fantasy-ului. Nu ratați aceste producții care vor avea loc în decembrie.

Top 3 cele mai așteptate filme NETFLIX

Sursa: Social media

Pinocchio

Acesta este unul dintre cele mai așteptate trei filme Netflix care vor apărea în decembrie. În stilul maestrului groazei, Guillermo del Toro reinventează această poveste Disney pentru a-i da o întorsătură stop motion. De data aceasta Pinocchio va fi un musical. Această producție va fi disponibilă pe platforma de streaming începând cu 9 decembrie.

BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri

În regia lui Alejandro González Iñarritú, „Bardo” urmărește călătoria unui renumit jurnalist mexican. Acesta pornește într-o aventură pentru a se întoarce în țara sa. În timpul acestei călătorii, însă, trece prin mai multe obstacole. Unul dintre acestea este o criză existențială în care își pune la îndoială identitatea, precum și relațiile pe care le are cu familia sa. Filmul va fi lansat pe Netflix pe 16 decembrie.

Roald Dahl’s Matilda: Musicalul

Unul dintre clasicii cinematografiei, dar de data aceasta prezentat în format muzical, „Matilda” este un alt film dintre cele mai așteptate care va fi lansat în decembrie. Nu ratați această producție! Filmul urmărește povestea unei fete inteligente, cu un gust deosebit pentru lectură. Împreună cu imaginația și prietenii ei, caută cu orice preț să fie fericită, scriind propriul ei mod de a-și schimba povestea.