Unii bărbați pot fi extrem de reci și nu își doresc în viața lor nicio responsabilitate. Cunoaștem cu toții acel fel de bărbați care încearcă să fugă foarte departe de orice relație serioasă și care sunt în stare să te lase baltă în orice situație. Este necesar tu, ca femeia, să identifici cu ușurință astfel de bărbați și să nu dai curs cererilor lor chiar dacă promit luna de pe cer. Iată cei mai răi soți ai zodiacului.

Zodia berbec

Nativii în berbec nu pot fi niciodată bărbați de încredere. Berbecii nu vor rata nicio ocazie în care să înșele și nici nu vor avea regrete după aceea. De regulă, nativii în zodia berbec merg pe ideea conform căreia este necesar să facă ceea ce simt, iar, în cazul acestora, rațiunea le lipsește cu desăvârșire în astfel de situații. Ce-i drept, berbecii îți pot face viața mai frumoasă din anumite puncte de vedere trecătoare, care nu pot aduce fericirea pe termen lung, ci, din contră.

Top 3 cei mai răi soți din zodiac. Ferește-te de ei cât mai poți!
horoscop.kudika.ro

Zodia Leu

Nativii în zodia leu cu greu se țin de promisiuni. Aceștia nu se gândesc la consecințe. Pot începe o relație, însă nu se dedică în totalitate. Bărbații în zodia leu vă pot răni sentimentele foarte repede fără să le pese dacă suferiți sau nu. Aceștia se maturizează mult mai greu decât restul bărbaților și sunt de părere că li se cuvine totul, chiar dacă, în realitate, nu este deloc așa.

Zodia Capricorn

Nativii în zodia capricorn sunt foarte mânioși și țin foarte mult timp ură dacă îi călcați pe nervi, chiar dacă acest lucru este intenționat sau nu. Nu puteți avea deloc încredere în ei și, de cele mai multe ori, îți încalcă încrederea ori de câte ori își doresc. Capricornii se maturizează foarte greu și le e teamă de responsabilități mari, de ideea întemeierii o familie, în general.