Știați că a face teste și probleme de logică poate îmbunătăți pierderea memoriei pe termen scurt?

Provocarea minții tale cu teste matematice și alte tipuri de puzzle-uri menține conexiunile dintre celulele creierului tău clare. În plus, a învăța cum să rezolvi jocurile de creier îți îmbunătățește și capacitatea de concentrare și de concentrare!

Această listă mare de teaser-uri cu răspunsuri îți va testa abilitățile de gândire critică – și chiar te va ajuta să le îmbunătățești – astfel încât să poți învăța cum să rezolvi teaser-uri și mai rapid datorită întregii practici pe care le obții!

Ghicitori

Top 10 ghicitori pentru care creierul tău va fi recunoscător
Pixabay

Un lift este la parter. Sunt patru persoane în lift, inclusiv eu. Când liftul ajunge la primul etaj, o persoană iese și trei intră. Ascensorul urcă la etajul doi, ies 2 persoane, intră 6 persoane.

Apoi urcă la următorul etaj, nimeni nu iese, dar intră 12 persoane. La jumătatea drumului până la următorul etaj, cablul liftului se prinde și se prăbușește pe podea. Toți ceilalți mor în lift. Cum am supraviețuit?

Răspuns: Am ieșit la etajul doi!

2.Un bărbat intră într-un restaurant și chelnerul spune: „Bună ziua, amirale”.

De ce l-a numit chelnerul pe bărbat amiral?

Răspuns: Pentru că purta uniformă!

Nu am voce, totuși îți vorbesc.

3.Eu spun despre toate lucrurile din lume pe care le fac oamenii.

Am frunze, dar nu sunt un copac. Am pagini, dar nu sunt mireasă. Am coloana vertebrală, dar nu sunt bărbat. Am balamale, dar eu nu sunt o uşă. V-am spus pe toate. Nu pot să vă spun mai multe. Ce sunt eu?

Răspuns: O carte

4.Mister

Un bărbat își împinge mașina la un hotel și îi spune proprietarului că este în faliment. De ce?

Răspunsul : Joacă Monopoly

5.Ești un ciclist la o cursă de cros

Chiar înainte de trecerea liniei de sosire, o depășești pe persoana de pe locul doi. In ce loc ai terminat?

Răspuns : Locul doi. Dacă treci de persoana pe locul al doilea, ocupi locul al doilea, iar ea devin al treilea.

6.Becul

Te afli într-o cameră care are trei întrerupătoare și o ușă închisă. Comutatoarele controlează trei becuri de pe cealaltă parte a ușii. Odată ce deschideți ușa, este posibil să nu mai atingeți niciodată comutatoarele. Cum poți să știi definitiv ce întrerupător este conectat la fiecare dintre becuri?

Răspuns : Porniți primele două întrerupătoare. Lăsați-le timp de 5 minute. După ce au trecut 5 minute, opriți al doilea întrerupător, lăsând unul pornit. Acum treci pe ușă. Lumina care este încă aprinsă este conectată la primul întrerupător. Oricare dintre celelalte două este cald la atingere este conectat la al doilea comutator. Becul care este rece este conectat la întrerupătorul care nu a fost niciodată pornit!

7.Mi-am părăsit campingul și am făcut drumeții spre sud timp de 3 mile

Apoi am întors spre est și am făcut drumeții 3 mile. Am întors apoi spre nord și am făcut drumeții 3 mile, moment în care am dat de un urs în cortul meu care mănâncă mâncarea! Ce culoare avea ursul?

Răspunsul : Alb. Singurul loc în care puteți merge 3 mile spre sud, apoi spre est pentru 3 mile, apoi spre nord pentru 3 mile și ajungeți înapoi la punctul de plecare este Polul Nord. La Polul Nord sunt doar urși polari și sunt albi!

8.Scena crimei

O cutie mare de lemn a fost construită cu o singură ușă. Ușa a fost încuiată din interior și apoi închisă cu cuie din interior. Poliția pătrunde în cameră. În mijlocul camerei se află un mort atârnat de tavan, cu pantofii la 3 picioare de pământ. Singurul lucru din cameră este un ciocan întins într-o băltoacă de apă. Poți explica ce s-a întâmplat?

Răspunsul : S-a sinucis spânzurându-se când gheața s-a topit.

9.Un bărbat se uită la fotografia cuiva

Prietenul lui întreabă cine este. Bărbatul răspunde: „Frați și surori, nu am niciunul. Dar tatăl acelui bărbat este fiul tatălui meu.” Cine era în fotografie?

Răspunsul : Fiul său.

10.Când sunt tânăr, sunt dulce la soare

Când sunt la vârsta mijlocie, te fac fericit. Când sunt bătrân, sunt apreciat mai mult ca oricând.

Răspuns: Vinul