Unii oameni cred că numele pe care îl dai copilului tău îi afectează personalitatea și viața în general.

Având în vedere acest lucru, unii viitori părinți doresc să ofere copilului lor nu doar un nume frumos, ci și unul care are o semnificație aparte. Unii devin creativi și „inventează” nume noi, precum Chicago, Wednesday sau Apple, care în general înseamnă lucruri obișnuite, dar au semnificații speciale pentru părinți.

1. Orlando Blum și Katy Perry: Daisy

Top 10 cupluri de celebrități care au ales nume semnificative pentru copiii lor
Pixabay

În 2020, Katy Perry și Orlando Blum și-au întâmpinat fiica, Daisy. Acest nume drăguț care reprezintă în general floarea are și o semnificație drăguță. După cum a explicat Perry mai târziu, Daisy, pentru ea, înseamnă puritate.

2. Halsey și Alev Aydin: Ender

Halsey și iubitul ei, Alev Ayding, i-au dat fiului lor un nume cu totul special, Ender Ridley. Ender este un nume turcesc care înseamnă „foarte rar”. Pentru a anunța nașterea fiului, Halsey a postat o fotografie dulce cu el pe Instagram, spunând: „Recunoștință. Pentru cea mai „rară” și euforică naștere.”

3. Mandy Moore și Taylor Goldsmith: August

Goldsmith poartă numele August, el s-a născut în iulie. Motivul pentru care cuplul a decis să-și spună copilul August este că aceasta a fost luna în care ea și soțul ei au aflat că au un fiu. În plus, Taylor s-a născut în august și le-a plăcut întotdeauna numele.

4. Grimes și Elon Musk: X Æ A-12

Palma victoriei pentru cel mai neobișnuit nume din lista noastră revine lui Grimes și Elon Musk pentru că și-au numit fiul X Æ A-12. Sensul acestui nume este la fel de ciudat ca și ortografia lui. După cum a explicat mai târziu cântăreața, în matematică, X este variabila necunoscută, Æ este ortografia ei elfică a lui Ai (dragoste și/sau inteligență artificială), iar A-12 este un precursor al aeronavei lor preferate.

5. Kim Kardashian și Kanye West: Chicago

Kim Kardashian și fostul ei soț, Kanye West, sunt cunoscuți pentru numele neobișnuite pe care le-au dat copiilor lor: North, Saint și Psalm. În 2018, cuplul și-a întâmpinat fiica, pe nume Chicago. După cum se dovedește, acest nume are o semnificație semnificativă pentru Kanye. Cântărețul a vrut să aducă un omagiu orașului natal și răposatei sale mame.

6. Beyoncé și JAY Z: Rumi și Sir Carter

În 2017, Beyoncé și JAY-Z i-au întâmpinat pe gemeni adorabili pe nume Rumi și Sir Carter. Într-unul dintre interviurile sale, mândru tată a explicat semnificația numelor lor. „Domnule a fost ca, omule, ieși pe poartă. Se poartă așa. Tocmai a ieșit, ca, domnule, a spus el. Și Rumi a fost numit după poetul persan preferat al cuplului din secolul al XIII-lea, care a scris poezie despre dragoste.

7. Vin Diesel și Paloma Jiménez: Pauline

Motivul pentru care Vin Diesel și Paloma Jiménez și-au numit fiica Pauline este cu adevărat emoționant, deși nu are o semnificație anume. Actorul a dezvăluit că, cu acest nume, i-a adus un omagiu răposatului său prieten și coprotagonistă din serialul Fast and the Furious, Paul Walker.

8. Christina Aguilera și Matt Rutler: Summer Rain

Christina Aguilera și logodnicul ei și-au întâmpinat fiica, Summer Rain, în vara lui 2015. Sensul din spatele acestui nume este cu adevărat dulce. Aguilera a explicat de ce cuplul l-a ales într-un interviu, spunând: „Vara este o perioadă de răspândire a căldurii și a luminii, în timp ce ploaia spălă… reaprovizionează și aduce o viață nouă pentru a permite creșterea și noi începuturi”.

9. Halle Berry și Olivier Martinez: Maceo-Robert

Halle Berry și Olivier Martinez se simt cu adevărat binecuvântați de numele fiului lor, Maceo-Robert. După cum se dovedește, se spune că partea „Maceo” este de origine spaniolă – tatăl lui Martinez. Robert Martinez era un boxer spaniol, iar numele lui însemna „darul lui Dumnezeu”.

10. David și Victoria Beckham: Harper Seven

David și Victoria Beckham i-au dat singurei lor fiice un nume foarte neobișnuit, Harper Seven. După cum a explicat vedeta fotbalului, Harper este un vechi nume englezesc iubit de cuplu și este, de asemenea, numele autorului cărții preferate a Victoria, To Kill A Mockingbird, Harper Lee. În ceea ce privește Seven, simbolizează perfecțiunea spirituală, cele șapte minuni ale lumii, șapte culori ale curcubeului și este considerat un număr norocos în multe culturi.