Suntem destul de obișnuiți ca vedetele să sufere adesea operații plastice pentru a arăta mai tineri.

Nasurile „noi” și buzele pline nici măcar nu ne mai impresionează. Dar chiar și printre celebrități, există femei cărora nu le este frică de îmbătrânire și spun „nu” botoxului și să treacă sub cuțit.

10. Lauren Hutton

Top 10 celebrități care nu au suferit niciodată operații estetice
Pixabay

Modelul de top din anii ’70 este mândru de ridurile ei. Lauren arată superb datorită uleiului de cocos, pe care îl folosește de la 22 de ani.

9. Halle Berry

Actrița susține că nu a suferit niciodată operații plastice. Halle Berry este o fană a sportului: pe Instagramul ei, ea împărtășește imagini cu antrenamentele ei.

8. Cindy Crawford

Modelul de top are grijă de pielea ei și se antrenează în mod regulat. Lui Cindy îi plac măștile de microdermabraziune, cremele de protecție solară și produsele hidratante.

7. Julianne Moore

Julianne Moore susține că nu-i pasă de îmbătrânire. Actrița face yoga și adoră antrenamentele cardio.

6. Meryl Streep

Meryl Streep spune mereu că este împotriva chirurgiei plastice. Aspectul ei demonstrează că femeile sunt ca vinul bun: se îmbunătățesc doar cu vârsta.

5. Sissy Spacek

Sissy Spacek nu a apelat niciodată la chirurgia plastică, dar spune că nu este împotriva retușului foto.

4. Sophie Marceau

Această actriță franceză nu și-a schimbat niciodată drastic aspectul. Iar felul în care a privit premiile anuale de film César demonstrează doar că încă își poate impresiona fanii.

3. Isabelle Huppert

Isabelle Huppert îmbătrânește cu grație. Secretul ei pentru a arăta grozav este o combinație de machiaj de înaltă calitate și îmbrăcăminte exterioară elegantă.

2. Juliette Binoche

Această actriță franceză batjocorește adesea în fața dragostei femeilor pentru Botox și implanturile mamare. Ea recomandă doar să bei mai multă apă pentru a arăta grozav.

1. Victoria Ruffo

Actrița și vedeta mexicană din serialul Simply Maria iubește frumusețea naturală. Pe Instagram, ea își postează fotografiile fără filtre fără niciun regret.