Nu toată lumea bagă de seamă aceste mici detalii

Să ne bucurăm de surprize este important în viața noastră de zi cu zi, deoarece ne stârnește interesele și ne motivează curiozitatea.

Pe scurt, face viața mai puțin plictisitoare și mai distractivă. Găsirea detaliilor inteligente în timp ce ne uităm la filmele noastre preferate ar fi plină de surprize, mai ales când au în spate semnificații speciale.

1. Bustul lui Shakespeare din The Batman (2022) și Batman (1966)

Top 10 cele mai uimitoare detalii ascunse în filme pe care probabil le-ați ratat
colaj substantial

În The Batman (2022), un bust al lui William Shakespeare poate fi văzut lângă Alfred la Wayne Manor. Aceasta a fost o referire vicleană la serialul TV Batman din 1966, în care capul lui Shakespeare conținea un buton secret când era apăsat, care ducea la intrarea în Peștera Liliecilor.

2. Cântarea pe care o rostește Bruno în Encanto este o zicală populară columbiană

În Encanto, Bruno poate fi auzit scandând „Sana sana, colita de rana” în timp ce petecește crăpăturile pe Casita. Când sunt răniți, această vorbă columbiană este de obicei spusă copiilor pentru a-i mângâia.

3. Donald Duck ascuns în Luca

În Luca, o jucărie de pluș Donald Duck poate fi găsită sub patul Guiliei.

4. Momentul perfect în fotografia lui Doc și Marty

În Înapoi în viitor partea III, când Doc și Marty făceau o poză cu noul ceas pentru turnul cu ceas, ora era 08:08. Acesta a fost un semn subtil la cele 88 de mile pe oră de care DeLorean are nevoie pentru a călători în timp.

5. Dulce tribut adus lui Stan Lee din Spider-man: No Way Home

Stan Lee, unul dintre creatorii cărții de benzi desenate Spider-man, a fost subiectul unui ou de Paște în Spider-man: No Way Home. În scena în care Spider-man era pe cale să-l înfrunte pe Doc Ock, ziua de naștere a lui Stan Lee, 28 sau 12-28 decembrie, poate fi văzută deasupra taxiului din spatele lui.

6. Numele bucătarului Skinner are în spate un motiv științific

Chef Skinner de la Ratatouille a fost numit inteligent după psihologul comportamental B.F. Skinner, care este popular pentru experimentele sale cu șobolani.

7. Flounder poate fi văzut în timp ce Maui cântă în Moana

Prietenul iubit pește al lui Ariel, Flounder, în Mica sirenă (1989) poate fi văzut într-un alt film de aventură oceanică. El poate fi văzut înotând cu un banc de pești, în timp ce Maui cântă „You’re Welcome” în Moana.

8. Calendarul ciudat al lui Guy în Free Guy

Designerii de recuzită pentru Free Guy au ascuns un detaliu îngrijit în casa lui. Calendarul lui Guy fără a 4-a zi a lunii poate fi văzut când se uită la televizor. Acesta a fost un indiciu că Guy este încă un personaj subdezvoltat predispus la erori și erori.

9. Cartea simbolică de tarot a Prințului Naveen

Când prințul Naveen și-a citit cărțile de tarot în Prințesa și broasca, a fost prezentată o scenă de o fracțiune de secundă cu el întins pe un crin, prefigurand transformarea lui.

10. Prințesa Beatrice de York ca doamna de serviciu a Reginei Victoria

Un adevărat membru al familiei regale britanice a jucat odată într-un film despre regina Victoria! Prințesa Beatrice de York, o nepoată a Reginei Elisabeta, a avut un rol minor ca doamnă de companie în The Young Victoria. Acesta a fost primul pentru un regal britanic care a apărut într-un film.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.