Bravo ai stil Celebrities aduce la fiecare emisiune cel puțin un scandal între domnișoarele concurente.

Nici joi seara nu a fost o excepție, când Gina Chirilăa a fost luată la rost de Andreea Tonciu. Bruneta o acuza pe colega sa că niciodată nu ia parte la discuțiile din timpul machiajului, ea fiind mereu reținută în fața fetelor. Tonciu consideră că iubita lui Bogdan Vlădău afișează un aer de superioritate prin acest comportament.

„Gina mi se pare că a venit și astăzi exact la fel îmbrăcată. Doar că sunt alte culori. Este fix același stil. Nu am văzut-o niciodată pe Gina sexy, sport…doar elegant. Bine, vreți să vă zic ce mă deranjează pe mine, sincer? Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi…nici pa, nici la revedere. Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect. Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi.”, i-a spus Tonciu.

„Wow. N-am avut niciodată intenția asta. Eu comunic cu fetele, ele pot confirma. În anumite discuții nu îmi văd rostul și locul. Nu fac diferențieri, ci doar nu mă simt sigură pe acel subiect.”, i-a raspuns Gina.
„Uite, vezi, nu-mi place cum mi-ai răspuns. Mie nu-mi place cum mi-ai răspuns. Nu ai fost sinceră. Eu nu cred că tu nu ai zis și tu în viața ta o vorbă urâtă, să zici: „Nu-mi place , îmi bag sau îmi scot” Pe bune! Nu există așa ceva în toată România asta o femeie care să nu scoată un cuvânt jenant pe gură. Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac”, a mai adăugat Tonciu.
Afirmațiile Andreei au fost susținute și de membrii juriului, care se pare că sunt de aceeași părere.
„Singurul lucru pe care îl reproșez Ginei este că, deși a avut de multe ori ținute foarte bune, ea este plată! Este foarte plată. Eu nu cred că ea stă în permanență așa…tăcută fără să zică nimic. Știi cum e, când înoți toată viața într-o apă la un moment dat vrei și valuri!”, a spus Maurice.