Tom Ford dă de pământul cu filmul House of Gucci, dar și cu interpreții

Lady Gaga, aspru criticată de Tom Ford! Celebrul creator de modă compară vizionarea filmului „House of Gucci” cu a supraviețui unui uragan.
Mogulul modei a avut foarte multe de spus după ce a vizionat filmul. Ford făcut mișto și de Jared Leto, spunând că adevăratul Paolo Gucci „nu a fost ca personajul nebun și aparent contestat mental al interpretării lui Leto”. Dar rolul lui Lady Gaga a fost cel care l-a obligat pe Ford să vorbească despre film. Ford nu s-a putut abține să nu fie sincer.

1. Lady Gaga, aspru criticată de Tom Ford! A fost grav dezamăgit de ce a văzut la cinema

Tom Ford o face praf pe Lady Gaga. Ce spune celebrul designer despre producția „House of Gucci”: „Am râs în hohote”
MGM

„Filmul rivalizează cu săpunul de noapte Dynasty pentru subtilitate, dar face acest lucru cu un buget mult mai mare. Regizat de maestrul cineast Ridley Scott și cu Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto și Salma Hayek în rolurile principale, filmul este … ei bine, încă nu sunt destul de sigur ce este exact, dar cumva m-am simțit ca și cum aș fi trăit într-un uragan după ce am părăsit sala de cinema. A fost o farsă sau o poveste captivantă despre lăcomie? De multe ori râdeam cu voce tare, dar trebuia să o fac?” spune Tom Ford.

Ford a prefațat gândurile sale cu privire la film ca fiind opiniile sale, probabil, părtinitoare. Designerul de modă a început să lucreze la Gucci în 1990 și a urcat rapid în top-uri devenind director de creație încă din 1994.

Ford  a mai spus și că l-a cunoscut foarte bine pe Maurizio Gucci. A lucrat împreună cu el timp de patru ani, ca atare este în măsură să își exprime părerile despre noul film. Maurizio Gucci a fost ucis în dimineața zilei de 27 martie 1995, la doar câțiva pași de biroul din Milano al lui Tom Ford.

2. Nu au scăpat nici actorii filmului de Tom Ford

El și-a exprimat părerea despre Adam Driver în rolul lui Maurizio. Ford notează performanța sa ca fiind subtilă și plină de nuanțe. Dar Lady Gaga a fost cea care l-a obligat pe Ford să o încununeze ca fiind cea mai bună realizare a filmului.

„Dar adevărata vedetă a filmului pentru mine este Gaga. Este filmul ei, iar ea fură spectacolul. În portretizarea ei de multe ori over-the-top a lui Patrizia Gucci. Accentul ei migrează ocazional de la Milano la Moscova. Dar cui îi pasă? Performanța ei este perfectă. Nu-ți poți lua ochii de la ea. Când este pe ecran, ea deține cadrul. Nu este o sarcină ușoară. Mai ales cu atât de mulți actori interesanți și talentați care se luptă pentru atenția noastră. Prea mulți, de fapt.”

Din păcate nu se poate spune același lucru despre toți actorii. Ford a rămas complet dezamăgit de Al Pacino și Jared Letto, zicând că de fiecare dată când apăreau se simțea ca la emisiunea Saturday Night Live. Însă nu l-a înțeles deloc pe Jared Letto.

„Paolo, pe care l-am întâlnit de mai multe ori, era într-adevăr excentric și făcea lucruri nebunești. Însă cu siguranță comportamentul lui nu era atât de dement și dereglat mental cum pare din prestația lui Leto. Însă, Leto ca Paolo are cele mai bune replici din film și reușește să urineze pe faimoasa eșarfă Gucci Flora creată pentru Prințesa Grace de Monaco. Am fost gelos pe momentul acela. E ceva ce mi-am dorit să fac și eu, mai ales pentru că mi se cerea constant să încerc să reinventez eșarfa aia blestemată.”

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.