Tom Cruise, greu de recunoscut. Starul de la Hollywood a apărut pe platourile de filmare pentru  „Misiune Imposibilă 8″. Ce a atras atenția fanilor a fost schimbarea de la nivelul feței a actorului. 

Tom Cruise, greu de recunoscut

Tom Cruise și-a făcut apariția pe platoul de filmare a seriei „Misiune Imposibilă” în Duxford, Marea Britanie. Actorul a fost surprins în timp ce se pregătea să piloteze un avion. Acesta a fost greu de recunoscut purtând echipamentul și casca de protecție.

Tom Cruise nu a petrecut prea mult timp relaxându-se. În urmă cu câteva săptămâni, a fost anunțat faptul că filmul  „Misiune Imposibilă 7″ va fi disponibil în 2022, iar la scurt timp de la acest anunț, starul de la Hollywood a fost surprins în Duxford.

Pe platourile de filmare din Marea Britanie, actorului nu îi este frică de cascadoriile pe care trebuie să le exerseze. Presa locală l-a surprins pe actor în timp ce se asigura că totul este în regulă pentru a putea pilota avionul. O sursă din anturajul lui Tom Cruise a dezvăluit, pentru „The Sun” că actorul a început să învețe să piloteze un avion în timpul acestui an, pentru o scenă din „Misiunea Imposibilă 8″.

„Tom a început să învețe să piloteze un biplan Boeing Stearman, la începutul acestui an, pentru o scenă de cascadorie majoră în Mission: Impossible 8. Filmările tocmai s-au încheiat cu Mission: Impossible 7, dar Tom nu și-a dat o pauză. Și încercarea de a filma scene uluitoare cu un avion vechi de 80 de ani este deosebit de periculoasă“, a mărturisit o sursă din interiorul platourilor de filmare pentru aceeași publicație.

Tom Cruise, greu de recunoscut. Ce intervenții a suferit actorul
Captură Youtube

Tom Cruise și intervențiile estetice

Presa nu a fost uimită de curajul actorului, ci de cum arată fața sa. În luna septembrie, actorul a fost împreună cu fiul său la un meci de baseball al echipei LA Dodgers, din San Francisco. Ce a atras atenția a fost chipul său ușor modificat, așa cum notează presa de peste ocean. Fața lui Tom Cruise părea atunci ușor umflată.  Fanii nu au ezitat să lase câteva comentarii prin care să-și exprime uimirea.

„ Acum, Tom Cruise arată ca mătușa mea…”, „Ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise? Pentru că ceva s-a întâmplat cu siguranță cu fața lui”, „Tom Cruise nu a îmbătrânit. Și-a făcut ceva groaznic la față care l-a umflat pur și simplu”, sunt câteva comentarii ale fanilor la videoclipul cu Tom Cruise postat pe Youtube.