Cu toate că nu te-ai fi așteptat, semnul zodiacal pe care îl ai îți poate dezvălui problemele de sănătate cu care ești predispus să te confrunți de-a lungul vieții tale.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii se bucură de provocări și entuziasm, dar stresul fizic și mental poate duce la dureri de cap, migrene și accidente vasculare cerebrale. Deși sunt predispuși la stres, acești nativ au nevoie totuși de o cantitate suficientă de stimulare, ca să nu cadă pradă depresiei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul poate fi doborât de răceli, dureri de gât și dureri de urechi. Datorită accentului pus pe gât, mulți tauri sunt cântăreți și muzicieni desăvârșiți. Dacă ești un nativ taur și descoperi că devii leneș și că pierzi lupta cu kilogramele fără un motiv evident, ai putea avea o tiroida subactivă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni sunt afectați de răceli și tuse.În același timp, nu este exclus ca Gemenii să sufere de tulburare de anxietate generalizată, insomnie și epuizare nervoasă.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Depresia este o afecțiune comună în rândul racului, un sensibil incurabil. Pentru a se consola, racii apelează la mâncare și adesea luptă cu obezitatea, care poate fi deprimantă. Din păcate, racii sunt, de asemenea, predispuși la probleme digestive, care sunt și mai mult exacerbate de supraalimentare.

Sursa: Social media

Leu (23 iulie — 21 august)

Ferește-te de bolile inimii! Hipertensiunea arterială, arterele blocate și bătăile neregulate ale inimii sunt riscuri cu care vă confruntați. Dacă ești Leu, tratează cu mai mult calm și relaxare situațiile tensionate pentru o sănătate bună a inimii.

Fecioară (22 august — 23 septembrie)

Fecioarele se luptă cu greutatea lor, fie că este o greutate prea mare sau o greutate prea mică. Tulburările de alimentație sunt frecvente în rândul Fecioarelor, la fel și afecțiunile stomacale, cum ar fi ulcerul și sindromul colonului iritabil.

Balanță (24 septembrie — 23 octombrie)

Balanțele sunt afectate de probleme digestive și au în mod normal fie diaree, fie constipație. Evită consumul alimentelor procesate și tratate chimic care s-ar putea să nu fie atât de blânde cu stomacul.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Săgetătorii pot avea provocări legate de Ochi și este important pentru ei să aibă un tratament adecvat pentru același lucru, iar vederea afectată îi poate face, de asemenea, predispuși la accidente.

Săgetător (23 noiembrie — 22 decembrie)

Spiritele neliniștite ale Săgetătorilor fac previzibile accidentele cu care aceștia se pot confrunta. Săgetătorii sunt, de asemenea, vulnerabili la afecțiunile  care afectează ochii, cum ar fi, cataracta.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii trebuie să acorde o atenție deosebită la oase, genunchi, dinți, piele și articulații. Aceștia sunt foarte predispuși de-a lungul vieții lor la rupturi de oase și ligamente. În același timp se pot confrunta și cu probleme ale spatelui precum scolioză sau hernie de disc.

Vărsător (21 ianuarie — 19 februarie)

Este posibil ca vărsătorul să aibă probleme cu picioarele, gleznele și circulația slabă. Aceste semne zodiacale sunt predispuse la entorse și probleme în aceste zone, precum și la edem, vene varicoase și probleme de flux sanguin

Pești (20 februarie – 20 martie)

Un sistem imunitar slăbit îi poate face pe acești nativi să răcească mai repede decât majoritatea. Acest lucru se datorează faptului că absorb energia celorlalți foarte ușor.