Natalia Mateuț este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și se bucură de un succes remarcabil.

Pe micile ecrane, Natalia face mereu senzație cu cele mai spectaculoase apariții. Aceasta are un bust remarcabil pe care mereu îl pune în evidență și este extrem de frumoasă. Vedeta pune fotografii incendiare și în cele mai sexy ipostaze și reușește să primească multe aprecieri în mediul online de la publicul masculin pentru aparițiile sale. Puțini știu, însă, că prezentatoarea are o soră la fel de frumoasă.

Deși prezentatoarea a pus de-a lungul timpului o serie de fotografii cu sora sa, Alexandra, mulți internauți nu și-au dat seama de gradul de rudenie dintre cele două.

Surorile au plecat în vacanță împreună

Natalia Mateuț a vrut să fugă de frigul din România și ales să plece în Costa Rica unde să se bucure de soare, căldură și de mare. Aceasta nu a plecat singură, ci alături de iubit și sora sa. Într-o fotografie recent postată de prezentatoarea de la Antena Stars, se poate vedea cum este alături de sora sa în vacanță. Cele două arată foarte bine și par că se completează una pe cealaltă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia Mateut (@natalia_mateut)

Fotografia are și o descriere reprezentativă „Us, sister love always”, dovadă ce arată dragostea între surori. Cele două seamănă extrem de mult și amândouă se bucură de o frumusețe moștenită de la mama lor. Șatena este foarte activă pe rețelele de socializare, la fel ca sora sa, Natalia. Surorile petrec mult timp împreună una cu cealaltă și mereu pleacă în vacanțe împreună.

Alexandra, sora Nataliei se bucură de o relație perfectă alături de bărbatul pe care îl iubește. Deși este sora mai mică, are o relație de mai mulți ani cu iubitul ei. Aceasta postează în mod frecvent fotografii împreună să arate cât de mult se iubesc și sunt cei mai fericiți.