„Nu mi-l spune. Pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația.”

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziunea românească. Aceasta a făcut istorie la pupitrul știrilor. De-a lungul timpului unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost legat de salariu vedetei. S-au vehiculat sume importante, însă adevărul nu s-a aflat. Acum, Alexia Eram a vorbit despre salariul mamei sale.

Salariul Andreei Esca pare să fie unul dintre cele mai bine păzite secrete. Nici chiar fiica acesteia nu știe cât câștigă. În cadrul unui interviu recent, Alexia Eram a declarat că nu știe câți bani încasează mama sa. Se pare că Andreea Esca ține această informație ascunsă tocmai pentru a nu exista posibilitatea ca Alexia să dea mai departe „secretul”.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune. Pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani. Chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram, potrivit cancan.ro.

Toată lumea se întreabă cât câștigă Andreea Esca! Alexia Eram a vorbit despre salariul mamei sale
Social media

Alexia Eram, independentă financiar

Alexia Eram nici nu este foarte interesată de salariul mamei sale, având în vedere că de câțiva ani se întreține singură. Tânără și-a luat propriul apartament, iar pentru orice își dorește trebuie să plătească de una singură.

„Nu mai stăm împreună. Eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată. Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. părinții) chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități.

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge. eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește!”, a mai spus Alexia Eram.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.