Ioana Grama activează în mediul online de peste zece ani.

Ioana Grama este una dintre persoanele cu multă experiență în spate ce activează în domeniul online. Cariera sa a început în urmă cu mai mulți ani și a reușit să devină extrem de cunoscută și apreciată.

Ioana Grama s-a lansat pe piață și a început să crească treptat până a ajuns la succesul pe care îl are în prezent. Aceasta se poate consideră o persoană împlinită având o carieră ce-i aduce bucurie și o afacere cu haine. Este mămica unei fetițe frumoase Ayana care îi face zilele mai senine prin iubirea oferită.

Deși provine dintre o familie modestă din Reghin, aceasta și-a dorit mai multe de la ea și de la viață. S-a înscris la Facultatea de Geografia Turismului, dar mediul online a atras-o mai mult. În urmă cu un deceniu și-a creat propriul blog „Ridică-te și Strălucește”. La distanță de doi ani a avut prima sa colaborare plătite alături de Coca Cola. În acel moment a fost plătită să participe la un eveniment în Cluj Napoca. Acela a fost începutul pentru a deveni influencer.

De atunci au urmat numeroase colaborări și proiecte prin care Ioana Grama reușește să se întrețină și să aibă venituri lunare peste medie. Ea are un stil de viață luxos, mergând în cele mai exotice locuri de vacanță și reușește să-și îndeplinească orice vis pe care îl are.

@ioana.grama Aici aveti partea 2. Daca mai aveti intrebari (relevante), le astept in comentarii ☺️ #fyp #aboutmechallenge ♬ original sound – Ioana Grama

„Activez în domeniul online de mai bine de zece ani, din 2012. În aprilie mi-am făcut blogul meu personal „Rise and Shine” (n.r Ridică-te și strălucește) pe WordPress. Doi ani mai am câștigat și primii bani din online, unde am avut prima campanie cu Coca Cola, fiind invitată la un eveniment în Cluj. Era un vis pentru mine. Apoi am început să am campanii cu tot felul de branduri, iar un an sau doi mai târziu, am început să mă întrețin singură din online. Doar asta făceam. Prin 2019 mi-am cumpărat primul meu apartament în Cluj-Napoca singură, fără ajutorul nimănui.” 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.