Bianca Pop are o mamă „top”. Ispita de la „Insula iubirii” îi seamănă perfect, Getei

Bianca Pop este una dintre cele mai controversate femei din lumea mondenă. Ispita de la „Insula iubirii” arată de senzație, iar de-a lungul timpului a făcut furori printre bărbați. Se cunosc multe detalii din viața tumultuoasă a vedetei, însă fanii sunt curioși să vadă cum arată cea care i-a dat viață. 

Se vede de departe că cele două seamănă leit. Bianca are o mamă tânără care arată trăsnet și se poate spune că cele două se întrec în frumusețe. În ciuda operațiilor estetice la care a apelat controversata brunetă de-a lungul timpului, asemănarea dintre ea și Geta este de-a dreptul izbitoare.

Cum arată Geta, mama ispitei Bianca Pop

Bianca Pop a atras privirile multor bărbați de când a devenit celebră și le-a pus pe jar inimile celor care au sperat să ajungă la sufletul ei. A fost implicată în numeroase scandaluri care s-au dovedit a fi extrem de furtunoase. Mai mult, la un moment dat se zvonise că ispita o neglijează pe mama sa. Însă, acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat, întrucât se vede apropierea celor două.

Amândouă sunt brunete, iar în ciuda vârstei mamei sale, Geta arată de senzație. Ba chiar putem spune că deși Bianca are numeroase intervenții estetice, mama ei este mult mai atrăgătoare. Oricum, se poate observa că cele două seamănă ca două picături de apă. N-ai zice că au vârste diferite sau că sunt mamă și fiică, ci mai degrabă că sunt surori.

Toată lumea o cunoaște pe Bianca Pop, însă stai să vezi cum arată mama ei. Cele două seamănă ca două picături de apă. VIDEO
social media

Bianca Pop, despre mama sa

„Singura ființă pe care o iubesc din toată inima mea e doar mama. Chiar dacă nu am fost cel mai bun copil, nu m-a comparat cu alții și de fiecare dată când am eșuat mi-a zis să mai încerc. Nu m-am purtat prea frumos cu ea. Ce-i drept, am fost egoistă și uneori i-am aruncat vorbe grele fără să știu cât o dor. Ea e singura mea iubire adevărată, singura pe care o voi purta mereu în inima mea!” mărturisea la un moment dat, ispita, pe rețelele de socializare.

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.