TJ Miles este unul dintre personajele care a ajuns celebre datorită puterii online-ului. Acesta se filma pe TikTok în timp ce povestea anumite întâmplări din viața lui și mixa limba română cu limba engleză. Cei care l-au descoperit pe internet l-au ajutat să devină imediat celebru și, astfel, în mai putin de un an de la primul lui videoclip a ajuns să participe la „Survivor”.

TJ Miles are o poveste de viață demnă de scenarii de film. Românul a crescut în Canada, acolo unde a avut parte de fel de fel de experiențe. Fiecare eveniment din viața lui, mai mult sau mai puțin fericit l-au făcut omul puternic de azi. TJ a povestit, pentru prima dată la „Survivor” că a avut probleme serioase cu legea peste hotare. Acum, bărbatul a încheiat definitv acel capitol și este pregătit să înceapă o nouă viață.

TJ Miles și-a schimbat numele pentru a se integra în străinătate

Primul pas a fost deja făcut. TJ Miles a acceptat provocarea de a participa la „Survivor”. Acesta este conștient că emsiunea din Republica Dominicană îi va aduce un plus de imagine și ăi va crește popularitatea. TJ se așteaptă ca cei de acasă să fie mereu alături de el, așa cum au fost și până acum.

Înainte de a pleca Republica Dominicană, fostul Tiberiu Iordache a simțit nevoia să se lase descoperit de către cei care îl urmăresc. Astfel, acesta a postat un vlog pe canalul lui de Youtube în care explică ce există, de fapt, în spatele fiecărei replici pe care o folosește. Mixul de engleză este reprezentativ pentru imaginea sa și, se pare că orice alăturare de cuvinte are o semnificație puternică pentru el

„Big Blană nu este doar un slogan sau un jargon, acesta înseamnă lifestyle. Big Blană a fost un cuvânt nou pentru TJ Miles, de fapt doar „blană”. Am ajuns în România și am început să aud tot felul de chestii…și blană, nu înțelegeam ce înseamnă blană.

Am aflat că e o chestie bună, adică marfă, ești blană ești tare, esți mișto, ești blană. Nu, nu, nu, EȘTI BIG BLANĂ, am luat-o eu și am pus Big în fața lui Blană. Și asta e tot.” a spus TJ pe canalul lui de Youtube.