Dezamăgire pentru o viitoare mireasă. Tânăra aștepta rochia visurilor sale, însă a avut parte de o surpriză.

O tânără care aștepta cu nerăbdare rochia de mireasă comandată de pe Aliexpress a avut parte de un șoc atunci când a deschis coletul. Rochia visurilor sale s-a dovedit a fi, de fapt, cel mai mare coșmar. În fotografii părea perfectă, în realitate, defectă.

Dezamăgire de proporții pentru o viitoare mireasă. Tânăra care aștepta cu nerăbdare rochia de mireasă comandată de pe Aliexpress urma să trăiască o mare dezamăgire. Orice mireasă vrea să fie perfectă în ziua cea mare, așa că fata cu siguranță nu s-a gândit nicio secundă că rochia visurilor sale, în care urma să se simtă cea mai frumoasă, avea să fie, de fapt, un dezastru. Tânăra s-a fotografiat cu rochia pe care a primit-o și imaginea a ajuns virală în mediul online.

În fotografii părea perfectă, în realitate, defectă!

Sunt dese momentele în care femeile comandă articole de îmbrăcăminte care, în fotografii arată într-un mod fabulos, dar au parte de un mare șoc în momentul în care deschid coletul. Ce să facem, riscul cumpărăturilor online! Ceva care arată superb, dar în realitate este o mare dezamăgire nu este ușor de suportat, mai ales dacă este vorba de…rochia de mireasă, așa cum a fost în cazul tinerei despre care vă povestim. Femeile sunt iubitoare de frumos, începând de la articolele de îmbrăcăminte, până la diverse obiecte și accesorii.

Țeapă rochie de de mireasă de pe Aliexpress / Sursă foto: Aliexpress

Dezavantajul cumpărăturilor online!

Cumpărăturile de pe site-uri online sunt rapide și, de cele mai multe ori accesibile la preț. Site-ul Aliexpress este recunoscut pentru țepele pe care le oferă clienților. Nu sunt puține situațiile în care oamenii așteaptă o lungă perioadă de timp o comandă, însă la deschiderea coletului, primesc lucruri slabe din punct de vedere calitativ.

Internetul este plin de imagini amuzante, pe baza cărora internauții se amuză copios, cu oameni care au luat țeapă cu produsele comandate. Culoarea, materialul, mărimea sau designul lipsesc cu desăvârșire. Astfel, au parte de diverse lucruri care, pe site, arată absolut diferit. Desigur, există și excepții!

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!