Vlad Pascu, tânărul care a ucis 2 persoane după ce s-a urcat drogat la volan, are un lung șir de abateri. Ies tot mai multe detalii șocante din trecutul său. Ar fi avut probleme cu substanțele interzise încă de când avea doar 13 ani, iar părinții săi nu erau străini de acest viciu al său.

„Țipa, urla, se certa cu..” Noi detalii despre tânărul drogat din 2 mai

Portretul lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a intrat în plin cu mașina într-un grup de 8 persoane, este tot mai negativ. Conform informațiilor apărute în spațiul public și declarațiilor apropiaților săi, băiatul era un împătimit al drogurilor de mic. În plus, nu ezita să se laude cu banii familiei sale, pe care-i folosea ca să-și facă toate capriciile.

Părinții săi, proprietarii unui imperiu imobiliar, se pare că sunt separați. Motiv pentru care tânărul locuia mai mult singur într-o vilă din București. În postările de pe rețelele sociale, Vlad Pascu se lăuda cu stilul de viață opulent pe care îl avea. Banii și procurarea de substanțe interzise nu erau o problemă pentru el.

Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună., spune tânărul într-o filmare apărută recent.

Tot în același videoclip, se laudă cu droguri, pe care le împarte cu o tânără care stă lângă el.

Vlad Pascu lua stupefiante de la 13 ani

Iar probleme lui cu drogurile pare că au început cu mulți ani înainte să își serbeze majoratul.

La doar 13 ani, Vlad Pascu a a fost prins pe stradă de jandarmi cu 0,39 de grame de canabis. Dosarul deschis atunci de DIICOT s-a clasat. La 18 ani, a fost prins din nou cu droguri la el. Și atunci, procurorii au renunțat la dosarul penal.

Apropiații lui spun că avea adesea certuri cu părinții și episoade psihotice. Mama și tatăl său au cerut ajutor chiar unei clinici din Olanda, unde a primit tratament. Niciun rezultat însă. La 19 ani, a devenit ucigașul a doi tineri nevinovați.