Ce outfit și-a ales Andra pentru această vacanță.

Andra se bucură de o vacanță binemeritată alături de soțul ei, Cătălin Măruță. De asemenea, cei doi nu au putut să nu facă mai multe poze pentru a le arăta fanilor peisajele minunate. Andra și Cătălin Măruță se află în Estepona, un mare centru turistic aflat pe Costa del Sol, provincia Malaga, Spania. Iată ce ținută a abordat artista pentru această vacanță.

Andra se bucură de o vacanță superbă în Spania, alături de soțul ei Cătălin Măruță. Celebra artistă a postat recent câteva poze cu destinația superbă pe care au ales-o. Cât despre outfitul pe care artista l-a abordat, Andra a afișat o ținută mult mai lejeră având în vedere stilul ei mai degrabă elegant.

Ținuta de vacanță a Andrei a uimit pe toată lumea

colaj substantial

Se pare că Andra a renunțat la stilul său mai elegant pe ccare îl aborda de fiecare dată. Așadar, celebra cântăreață a ales să poarte o ținută foarte lejeră, formată dintr-un tricou colorat și pantaloni scurți. Nu este un outfit extravagant, exact așa cum ne-a obișnuit până acum.

Andra a descris imaginile postate pe contul ei de Instagram astfel:

„Adolescenți cu buletine de adulți, fugiți într-un colț de lume ca să se bucure puțin unul de altul”, a scris artista în dreptul pozelor.

Pentru Andra, nu este prima vacanță din acest sezon estival. La începutul lunii iulie, artista a plecat în vacanță doar cu copiii săi.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez că sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut.

Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a scris Andra pe contul ei personal de Instagram.

 

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.